Sivas’ta yerel yönetim projelerine Vali Ayhan merceği


Gündem 30.06.2021 13:00:00 0
Sivas’ta yerel yönetim projelerine Vali Ayhan merceği

Sivas Belediyesinin şehrin birçok noktasında başlatmış olduğu projeleri yerinde inceleyen Sivas Valisi Salih Ayhan yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’den bilgi aldı.

SİVAS (İGFA) - Daha yaşanabilir bir Sivas hedefiyle şehrin dört bir yanında ulaşımdan altyapıya, park ve bahçelerden spor tesislerine kadar birçok projeyi aynı anda hayata geçiren Sivas Belediyesi, vatandaşların ihtiyaç duyduğu alanlarda çözüm odaklı çalışmaya devam ediyor.

İlk olarak Şeyh Şamil Spor Kompleksini inceleyen Başkan Bilgin ve Vali Ayhan bölgeye değer katacak proje işçilerle sohbet etti. Ardından 6 kilometre uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yolu ile 800 adet nitelikli ağaçlandırma çalışmasının yapıldığı Necmettin Erbakan Bulvarında yürüyüş yapan ikili, burada incelemelerde bulundu.

Saatte bin 700 aracın geçiş yaptığı İstiklal Caddesi ve Abdulvahabi gazi caddesinin kesiştiği noktada yaşanan trafik yoğunluğunu azaltarak konforlu ulaşım imkânı sağlayacak Tapu Kavşağı altgeçit projesini yerinde inceleyen Başkan Bilgin ve Vali Ayhan projenin 4 Eylül tarihinde tamamlanacağını ifade etti.

Gezi sonrası açıklamalarda bulunan Sivas Valisi Salih Ayhan, projelerin maddi değerlerine bakıldığında 200 milyon liranın üzerinde 8 ayrı projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. "Projeler tamamlandığında Sivasımıza ve şehrimize değer katacak önemli yatırımlar" diyen Vali Ayhan, projelerde emeği olan başta Belediye Başkanı Hilmi Bilgin olmak üzere herkese teşekkür etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı