Sivasta hiç bitmeyen eğitim aşkı...

Sivasın Gürün ilçesinde özel bir banka şubesinde güvenlik görelisi olarak çalışan Levent Ateş, eğitim aşkı ile dikkat çekiyor.


Gündem 16.03.2021 11:00:00 0
Sivasta hiç bitmeyen eğitim aşkı...

SİVAS (İGFA) - Sivasta semt pazarında harçlığını kazanarak liseyi bitiren Gürünlü Levent Ateş, ekonomik imkânsızlıklara rağmen inşaatlarda çalışarak iki farklı üniversiteden mezun oldu. Güvenlik görevlisi olarak iş hayatına atıldıktan sonra da yüksek lisans yaptı. Şimdi ise doktora yapmaya hazırlanıyor.

İçindeki eğitim aşkının hiç sönmediğini belirten Levent Ateş, 10 yaşından bu yana hiç ara vermeden kitap okuduğunu söyledi. Eğitime olan aşkını anlatan Ateş, binlerce kitap okuduğunu ve hiç ara vermeden okumaya da devam ettiğini kaydetti. İlköğretimime Celal Bayar ilkokulunda tamamlayan Ateş, lise eğitimimi Hacı Mehmet Sabancı Lisesinde tamamlaması sonrasında semt pazarlarında çalıştığını belirterek, "Üniversite yıllarıma kadarda inşaatta çalıştım. Lise eğitiminden sonra özel güvenlik sertifikası aldım ve bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak işe başladım. Hem okuyup, hem çalışma imkânım olmadığı için eğitimime uzaktan eğitim yoluyla devam ettim. İlk önce Anadolu Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım bölümü ön lisans bölümünü bitirdim. Daha sonra Anadolu Üniversitesi, İktisat bölümünde lisans eğitimimi tamamladım. Daha sonra Ahmet Yesevi Türk- Kazak Üniversitesinde, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümden de master eğitimimi tamamladım. Ülkeme daha iyi hizmet edebilmek için gecemi gündüzüme katarak çalıştım. Tek hayalim ülkeme daha iyi işlerde, daha iyi görevlerde hizmet edebilmek" diye konuştu.


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi