Sivasta Rauf Orbay öğrencileri İstiklal Marşını okudu

Sivas Rauf Orbay İlkokulu, bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşının kabulünün 100. yılı etkinlikleri kapsamında ‘İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’ düzenlendi.


Gündem 16.03.2021 10:00:00 0
Sivasta Rauf Orbay öğrencileri İstiklal Marşını okudu

SİVAS (İGFA) - İstiklal Marşının kabulünün 100. Yılı dolayısıyla düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasına önce sınıflar bazında, daha sonra ise okul bazında yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren öğrenciler Okul Aile Birliği ve okul idarecileri tarafından adeta ödül yağmuruna tutuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Yılmaz, İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoyun milli ve manevi duygularımızı zirveye taşıyan İstiklal Marşını gelecek nesillere aktarmaktan şeref duyduklarını söyledi. Bu yarışmanın gerçekleşmesinde yüreğini ortaya koyan öğrenciler başta olmak üzere onları yarışmaya hazırlayan öğretmenlere, teşvik unsuru olması açısından dağıtılan hediyeler noktasında önemli gayretler sarfeden Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür etti.    
Program sonunda dereceye giren Elif Gülmez birinci, Vildan Göçer ikinci, Osman Çolak üçüncü olurken, öğrencilere  dizüstü bilgisayar, çeyrek altın, tablet vs gibi ödüller takdim edildi. Sınıf birincilerine ise mansiyon ödülü olarak 200 TL’lik hediye çeki verildi.














ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı" Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı"
Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu
Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak? Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak?
KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı