SORAN, İSTİŞARE EDEN BİR BELEDİYE YÖNETİMİ VAR


Gündem 7.03.2021 19:54:00 0
SORAN, İSTİŞARE EDEN BİR BELEDİYE YÖNETİMİ VAR

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığındaki Belediye yönetiminin teknik konularda uzman görüşe başvurmasından memnun olduklarını söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcilik Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetimi ‘Bir şantiye bir şef’ kampanyası kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Makine Mühendisi Hakkı Kaya’yı ziyaret etti. Başkan Korkmaz, ziyaretinden her şantiyeye bir şantiye şefi olmasını hedefleyen kampanya hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Kaya da sektör ve ilgili meslek örgütleri ile işbirliği ve istişare içinde olduklarını belirterek “alacağımız tüm kararlar ve uygulamalarda meslek örgütlerimizi dinliyor, istişare ediyoruz. Bu işbirliğimizden şehriniz kazanıyor” dedi.
İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz da “istişareye açık, iletişime açık bir belediye yönetimimiz var. Sayın Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen göreve geldikten sonra hem kendisi hem teknik ekibi işin uzmanına danışan, istişare eden, Odaları dikkate alan ve önemseyen bir belediye yönetimimiz var. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...
Isparta’da yeni müftü görevine başladı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Isparta’ya yeni müftü atandı. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta müftüsü oldu. Müftü Biçer bu gün görevine başladı. Isp...
Şarkikaraağaç bu kışı doğalgazla geçirecek Isparta’nın merkeze en uzak ilçelerinden birisi olan Şarkikaraağaç ilçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor.