Gündem

Gündem Haberleri

Su elçileri Rize’ye geliyor


Gündem 11.06.2021 14:30:00 0
Su elçileri Rize’ye geliyor

Samsun’dan harekete geçen Su Elçileri Derneği, içerisinde eğitici ekipmanların bulunduğu Mobil Eğitim Tırı eşliğinde Rize’ye geliyor.

RİZE (İGFA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadeleyi başlattığı Samsun’dan 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde yola çıkan Su Elçileri Derneği, Trabzon’dan sonra rotayı Rize’ye çevirdi.

Su ve Çevre kaynaklarının korunup, etkili kullanılmasını sağlamak amacıyla Devlet Su İşleri’nde görevli Uzmanlar ve Akademisyenler tarafından kurulan Su Elçileri Derneği, 16-17 Haziran tarihlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacak.

Konusunda uzman bir ekip ve etkili bir programla vatandaşlarla buluştuklarını belirten Su Elçileri Derneği Genel Başkanı Özgür Aydıncak, her şehirde yoğun ilgiyle karşılandıklarını söyledi. Su Elçileri çizgi film karakterleri eşliğinde içerisinde eğitici ekipmanların yer aldığı Mobil Eğitim Tırıyla birlikte 16-17 Haziran günü Rize’de olacaklarını kaydeden Başkan Aydıncak, vatandaşları 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saat 13.00’deki buluşmaya maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyarak davet ettiklerini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor