Gündem

Gündem Haberleri

Tarım işçileri aşılandı


Gündem 23.05.2021 12:00:00 0
Tarım işçileri aşılandı

Aşı takvimi adım adım ilerliyor. Devlet, mevsimlik tarım işçilerini de unutmadı, tarım işçilerinin ayağına aşı hizmeti götürdü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "bu güce güvenin" mesajı verdi.

Sağlık personeli koruyucu ekipmanlar içinde bu kez yayla yolunda. Sağlık Bakanlığı mevsimlik tarım işçilerini unutmadı. İşçilerin bulunduğu bölgeye aşı hizmeti götürdü. Mevsimlik tarım işçilerinden sırası gelenler kaldıkları çadırlarda aşılandı. Tarım işçileri ise uygulamadan oldukça memnun.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilecik tarım bölgesindeki aşı hizmetine ilişkin video paylaşımı yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Aşı sırası gelen mevsimsel tarım işçisi vatandaşlarımızın aşılarını bulundukları yerde yapıyoruz. Bu güce güvenin. Her zaman her şartta milletimizin hizmetindeyiz" mesajı verdi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı