Gündem

Gündem Haberleri

TAYSADda bayrak değişimi

TAYSADın geçtiğimiz yıl COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen 42. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, 5 yıldır başkan olan Alper Kanca görevini Albert Saydam’a devretti.


Gündem 4.04.2021 09:30:00 0
TAYSADda bayrak değişimi

İSTANBUL (İGFA)- Otomotiv tedarik sanayisinin çatı kuruluşu Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD), geçtiğimiz yıl COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen 42. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı bu sene gerçekleştirdi. Pandemi önlemleri nedeniyle sınırlı sayıda üyenin katılımıyla düzenlenen olağan genel kurul sonucunda, 5 yıldır TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak otomotiv tedarik sanayisi adına önemli çalışmalarda bulunan Alper Kanca görevini Albert Saydam’a devretti. TAYSAD’ın yeni dönem yönetim kurulunda Şekib Avdagiç (Avitaş Kompozit A.Ş.), Berke Ercan (Cavo Otomotiv A.Ş.), Osman Zeki Sever (Ditaş Doğan A.Ş.), Doğukan Dudaroğlu (Eku Fren A.Ş.), Atacan Güner (Assan Hanil A.Ş.), M. Fatih Uysal (Norm Cıvata A.Ş.), Lokman Yamantürk (Parsan Makine A.Ş.), Yakup Birinci (Birinci Otomotiv A.Ş.), Hakan Konak (Toyota Boshoku A.Ş.) ve Tülay Hacıoğlu Şengül (Maysan Mando A.Ş.) yer aldı.

Genel kurulda açıklamalarda bulunan TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam, “Türk tedarik sanayisinin Avrupa başta olmak üzere dünyada bilinirliğini artırmak, yeni iş birliği köprüleri kurarak ihracat hacmimizi genişletmek ve tedarik sanayisinin sorunlarını çözüme kavuşturmak adına çok değerli çalışmalar yapan Alper Kanca’ya teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Yeni yönetimde her ürün grubunu ve farklı bölgeleri temsil eden 28 üyenin yer aldığını dile getiren Saydam, “TAYSAD’da her bakımdan bir bayrak değişimi yaşanıyor. Bu değişim, esasında bir önceki başkanın yükselttiği çıtayı daha da yukarı taşımak için bir yarış. TAYSAD, Türkiye’nin gururudur. Sizlerin bize bırakmış olduğu bu emaneti, büyük bir sorumlulukla üstleneceğiz. Değişimdeki ana faktör teknolojideki, müşteri taleplerindeki hızlı değişim. Ürünlerimiz, işletmelerimiz daha akıllı olmak zorunda" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi! Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Kocaeli'de stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı Kocaeli'de stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı
Gülsoy : "Her yol Kocasinan’a çıkıyor, Kocasinan’dan geçiyor" Gülsoy : "Her yol Kocasinan’a çıkıyor, Kocasinan’dan geçiyor"
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL