Gündem

Gündem Haberleri

TBB Başkan Şahin ile devam dedi


Gündem 31.05.2021 18:30:00 0
TBB Başkan Şahin ile devam dedi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) 2021 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda tekrar TBB Başkanlığına seçildi. 

GAZİANTEP (İGFA)- Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) 2021 yılı Mayıs Ayı Toplantısı Ankara’da yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da katıldığı, TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya birçok belediye başkanı ve meclis üyesi katıldı. Toplantıda başkanlık için yapılan oylamada üyeler Başkan Fatma Şahin ile yola devam kararı aldı. Başkan Fatma Şahin toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’den OECD Kapsayıcı Büyüme İçin Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonu’na davet edilmesini aktararak, "Bu davet Türkiye’de ki belediyeciliğin geldiği noktayı gösteriyor. Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında belediyecilikte attığı adım bugün küresel ölçekte dikkat çekiyor” dedi. TBB olarak yürütülen çalışmalarda birçok başlığın ele alındığını söyleyen Şahin, gelecek dönemde yapılacak ve işlenecek konular hakkında yol haritasını belirledi.

Toplantıya katılamayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bir telgraf ile gönderdiği mesajda Başkan Şahin’e desteklerini aktardı.


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler