TikTok biyometreki veri toplamaya başladı


Gündem 5.06.2021 12:30:00 0
TikTok biyometreki veri toplamaya başladı

TikTok, kullanıcılarının biyometrik verilerini toplamaya başladı. Facebooka çifte soruşturma açıldı.

Çinli sosyal medya uygulaması TikTok tepki çekecek bir adıma imza attı. Gizlilik politikalarını güncelleyen şirket, kullanıcıların biyometrik verilerini toplamaya başladı. Buna göre söz konusu veriler uygulama tarafından depolanarak kullanıcıları tanımak için kullanabilecek. Depolanan veriler arasında kullanıcıların yüz ve ses izleri de olacak.

FACEBOOKA ÇİFTE SORUŞTURMA

TikTok yeni kararlar alırken bir diğer sosyal medya platformu Facebooka ise çifte soruştuma açıldı.
Avrupa Birliği (AB) ve İngiltere, Facebooka karşı rekabet soruşturması başlattı. Avrupa Komisyonu, 3 milyar kullanıcısı bulunan Facebookun reklam servisinin rekabet ihlali yapıp yapmadığını soruşturacak.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu