TMSF’ye Fatin Rüştü Karakaş atandı


Gündem 8.07.2021 09:30:00 0
TMSF’ye Fatin Rüştü Karakaş atandı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulu Başkanlığına atama yapıldı. Yeni başkan Fatin Rüştü Karakaş oldu. İlgili karar Resmi Gazetede yayımlandı.

ANKARA (İGFA) - Atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre Caniklinin 2016da TMSF Başkanlığına atadığı Muhiddin Gülal görevden alındı. Gülalın yerine Fatih Rüştü Karakaş atandı. Fatih Rüştü Karakaş daha önce fonun üyeliğinde görev almıştı.

Öte yandan aynı kararla Yusuf Öksüzömer de TMSFnin yeni üyesi olarak atandı.

Söz konusu karara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı