TOFAŞlı Berkan Durmazdan öğrencilerle online buluşma

Bilfen Liseleri, A Milli Basketbol Takımı ve Tofaş Spor Kulübü oyuncusu Berkan DURMAZ’ı online bir söyleşide öğrencileriyle buluşturdu.


Gündem 14.04.2021 12:30:00 0
TOFAŞlı Berkan Durmazdan öğrencilerle online buluşma

BURSA (İGFA) - Bilfen Bursa Liseleri Uygulamalı Dersler Zümre Başkanı Furkan Ağaçayak moderatörlüğünde gerçekleşen online söyleşide deneyimli basketbolcu; spora nasıl başladığını, okul ile sporun bir arada yürümesi için neler yaptığını öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan yıldız oyuncu maç öncesi ritüelleri, boş zaman aktiviteleri, A Millî takıma seçildiğinde hissettikleri gibi özel konularda da öğrencilerin sorularını cevapsız bırakmadı.

TOFAŞ İKİNCİ EVİM

“Gün geldi kulüpte uyudum, gün geldi gece 01.00’de şut antrenmanı yaptım. Tofaş Spor Kulübü benim gerçek anlamda 2. evim” diyen milli basketbolcu Bilhem eğitim de hem de sporda disiplinli ve çok çalışmanın başarıyı getirdiğini belirtti ve Bilfen öğrencilerinin eğitim konusunda çok şanslı olduklarını ve hedefleri doğrultusunda çalışmaktan vazgeçmemelerini söyledi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor