Tüm Türkiye’yi ağlatan Gülsüm Teyze’ye Bursa’dan moral verdi


Gündem 31.07.2021 11:30:00 0
Tüm Türkiye’yi ağlatan Gülsüm Teyze’ye Bursa’dan moral verdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Antalyanın Manavgat ilçesindeki yangında eşyalarını kaybettiği için gözyaşlarına boğulan Gülsüm Uysal’la telefonla görüşerek kendisine moral verdi.

BURSA (İGFA) - Antalyanın Manavgat ilçesindeki yangında, evinin yandığını görünce büyük üzüntü yaşayarak gözyaşı döken talihsiz kadın, tüm Türkiye’yi derinden etkilemişti. Telefonun diğer ucundaki kişiye durumun vahametini anlatan Gülsüm Uysal, “Böyle iş mi olur Allahım? Böyle acı mı olur Allahım? Daha yanıyor, kalmamış bir şey, ne yapacağız? Hiçbir şeyimiz kalmadı. Nerede kalacağız? Nerede kalacağız? Dayanılır mı buna? Yavrumun çeyizleri, ciğerlerimin çeyizleri yandı" diye feryat etti.

Görüntüleri izleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Gülsüm Teyze’nin üzüntüsüne sessiz kalmayarak yardım edeceklerini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Gülsüm Uysalla bugün telefon üzerinden görüntülü görüşme yapan Başkan Alinur Aktaş, geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Büyük geçmiş olsun, Allah şahidimdir, biz sizi dinledikten sonra kendi içimiz yanmış gibi, kendi evimiz yanmış gibi içimiz parçalandı” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bir kardeşiniz, bir evladınız olarak söylüyorum hem ev eşyalarınız hem de kızınızın çeyizinin düzülmesi konusunda ne gerekiyorsa yapacağız. Hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Yangının nasıl olduğu hakkında Gülsüm Uysaldan bilgi alan Başkan Aktaş, şu anki durumun hallolacağını, önemli olanın can sağlığı olduğunu dile getirdi. Kendisini ablası, bacısı gibi kabul ettiklerini belirten Başkan Aktaş, konuyla özel olarak ilgileneceğini ifade etti.


Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!
TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka
Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti
Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi
Beyaz et üretiminde kaçak işçi ve fiyat oyunu! Beyaz et üretiminde kaçak işçi ve fiyat oyunu!