Turgay Erdem’den bayram ziyaretleri


Gündem 22.07.2021 13:30:00 0
Turgay Erdem’den bayram ziyaretleri

Bursanın Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, huzurevini ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı, bayram sohbetlerine katıldı.

BURSA (İGFA) - Bursanın Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kurban bayramını vatandaşlarla geçirdi. Bayram sevincini Nilüferlilerle yaşayan Başkan Erdem önce Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas huzurevini ziyaret etti. Turgay Erdem bayramı ailelerinden uzakta geçiren yaşlılarla tek tek bayramlaştı. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen ziyarette Başkan Erdem huzurevi sakinleri ile bayram sohbeti ederek eski bayramları yâd etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bayramda Nilüfer’in kırsal mahallelerini de ziyaret etti. Yaylacık ve Alaaddinbey Mahallelerine giden Başkan Erdem, burada kahvehanelerdeki vatandaşlarla bayramlaştı. Kahvehanede oturup vatandaşlarla sohbet eden  Erdem, bayram sevincini paylaştı.

Herkesten  pandemi kurallarına uymalarını isteyen Erdem, pandeminin etkisini daha da azaltmasıyla birlikte daha fazla bir araya gelmeyi istediğini de dile getirdi.  


Başkan Yalçın: "İşsizlikteki düşüş umutları artırıyor" Başkan Yalçın: "İşsizlikteki düşüş umutları artırıyor"
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
CW Enerji ile yeşil geleceğe bir adım daha CW Enerji ile yeşil geleceğe bir adım daha
Kocasinan’dan huzurlu bir yaz için haşere ile mücadele Kocasinan’dan huzurlu bir yaz için haşere ile mücadele
Haluk Levent Adana'yı salladı Haluk Levent Adana'yı salladı