Türk Kızılayından DOSABSİADa nezaket ziyareti

Bursada Özcan Susmaz şube başkanlığındaki Türk Kızılayı, kısa adı DOSABSİAD olan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği üyelerine ziyarette bulundu.


Gündem 26.03.2021 11:00:00 0
Türk Kızılayından DOSABSİADa nezaket ziyareti

BURSA (İGFA) - Türk Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Özcan Susmaz, DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikeli ziyaret etti.  Ziyarette Türk Kızılay’ın faaliyetleri ve Bursa Şubesi’nin çalışmaları konuşulurken işbirliği için fikir alışverişinde bulunuldu.

“BAĞIŞÇILARIN YARDIMLARI ÖNEMLİ”

İhtiyaç sahiplerini kötü günlerinde yalnız bırakmamak için sürekli sahada olduklarını belirten Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, ihtiyaç sahibi ailelerin dikkatle incelenmesini sağladıklarını belirterek, yardımları ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerine göre şekillendirdiklerini söyledi. "Bağışçılarımızın yardımları Türk Kızılay’la güvende" diyen Susmaz, "htiyaç sahibi her vatandaşımızın yanında olmaya çalışırken bağışçılarımızın desteği bizim için çok önemli. Bu nedenle Bursa ve ülke ekonomisine önemli katma değerler sağlayan DOSABSİAD’ın yanımızda olduğunu bilmek, bizim için çok değerli” diye konuştu.

DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel de gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda her zaman hassasiyet gösterdiklerini kaydetti. DOSABSİAD olarak üyeleriyle birlikte sosyal sorumluluk gereği, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda her zaman duyarlı olduklarını kaydeden Çevikel, "Elimizden geldiğince yardıma ihtiyacı olanlara ulaşarak desteklerimizi sadece Ramazan’da değil yılın her döneminde veriyoruz. Bizim gibi iş insanları mutlaka böyle sosyal sorumlulukları yerine getirmeli, bunu yaparken de gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara ulaşmak çok önemli" dedi. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı