"Türk Ocakları bir dava hareketidir"

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Hars Heyeti Başkanlığı görevine geçeceğini söyledi.


Gündem 10.03.2021 10:00:00 0

KOCAELİ (İGFA) - Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir’i ağırlayan Net Medya Grup ve aynı zamanda İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Soner Kılıç, Hür Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ufuk Bagan ile samimi ve sıcak bir ortamda sohbet etti.

Net Medya Grup Başkanı Soner Kılıç’ı merkez ofiste ziyaret eden Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Türk Ocağı’ndan ve ocağa hizmetten ömür boyu ayrılmayacağını söyledi. Demir, yapılacak genel kurulda sadece şube başkanlık görevini Mustafa Arha ile yönetimine devrederek Hars Heyeti Başkanlığı görevine geçeceğini belirtti. "İnşallah yine ömrümün sonuna kadar her gün ocakta ve ocağın tüm faaliyetlerinin hizmetinde ve içinde olacağım" diyen Demir,  "Türk Ocağı, belli bir dönem üye olunan, kurullarında görev yapılıp sonra bırakılan, cemiyet hayatındaki sosyalliği artırıcı bir dernek değil; bir dava hareketi, bir şuur hareketi bir varoluş sebebidir. Türk Ocağı’nın yörüngesinden ayrılmamız mümkün değildir. Ben üç dönem kuralını doğru bulan biriyim. Çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemlerimi eski başkanlarımızın desteği, üyelerimizin katkısı ve yönetim kurulumuzun gücü ile birlikte hamdolsun başarılı bir şekilde tamamladık” diye konuştu.

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’nin faaliyet ve hizmetlerini yakından takip ettiklerini dile getiren Net Medya Grup Başkanı Soner Kılıç, medya olarak desteklerinin devam edeceğini belirtti. Kılıç, Türk Ocakları Şube Başkanı Demir’e kitap hediye ederken, Yücel Alpay Demir ise Türk Ocağı dergilerini armağan etti.


Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak