Gündem

Gündem Haberleri

Türk Telekom TOFAŞı ağırlıyor

Türk Telekom, TOFAŞ Basketbol Takımı ile normal ligin sonu olan 30. haftasında karşı karşıya geliyor. Bugün Ankara Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.15’te başlayacak.


Gündem 25.04.2021 10:30:00 0
Türk Telekom TOFAŞı ağırlıyor

ANKARA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon covid-19 nedeniyle ertelenen maçlar dışında 30. hafta karşılaşmalarıyla sona eriyor. Ligde geride kalan 29 haftada 18 galibiyet-11 mağlubiyet ve play-off’a saha avantajıyla girmek isteyen TOFAŞ, son hafta karşılaşmasında deplasmanda Türk Telekom’u mağlup ederek normal sezonu 4. sırada tamamlamayı hedefliyor.

Rakibini Bursa’daki maçta 78-64 yenmeyi başaran Mavi Yeşilliler, olası eşitlik halinde 14 sayılık avantajı da elinde tutarken; Bursa temsilcisi bu maçtan galip ayrılması durumunda oynanacak diğer maçların sonucuna bakmaksızın 4.’lük koltuğunu korumuş olacak. Bu koltuk için iddiası bulunan Türk Telekom 17 galibiyet-12 mağlubiyet ile 5. sırada yer alırken; 17 galibiyet-11 mağlubiyeti bulunan bu hafta oynayacağı Pınar Karşıyaka karşılaşması da COVID-19 vakaları nedeniyle ertelenen Beşiktaş Icrypex’in ise 3 maç eksiği bulunuyor.

Bugün Ankara Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.15’te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2’den canlı olarak ekranlara gelecek.


Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor