Türkiye-Galler maçının hakemi belli oldu


Gündem 14.06.2021 13:00:00 0
Türkiye-Galler maçının hakemi belli oldu

EURO 2020 tüm heyecanıyla devam ederken, Türkiye - Galler maçı için geri sayım başladı. 2000 ve 2008deki şampiyonalarda elde ettiği başarılara yenisini eklemek isteyen A Milli Takım, İtalya yenilgisinin ardından Gallerle karşı karşıya gelecek.

EURO 2020 açılış maçında İtalyaya 3-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı, 16 Haziranda Galler ve 20 Haziranda İsviçre ile Bakü Olimpiyat Stadında karşı karşıya gelecek.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Çarşamba günü oynanacak karşılaşmayı Portekizli hakem Artur Dias yönetecek.

TÜRKİYE - GALLER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Türkiye - Galler maçı 16 Haziran Çarşamba günü saat 19.00’da Bakü Olimpiyat Stadında gerçekleşecek. A Grubu 2. maçı, TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayımlanacak.

MİLLİ TAKIM MUHTEMEL 11

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Ozan, Umut Meraş, Okay, Ozan, Hakan, Yusuf, Kenan, Burak Yılmaz.


Isparta’da yeni müftü görevine başladı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Isparta’ya yeni müftü atandı. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta müftüsü oldu. Müftü Biçer bu gün görevine başladı. Isp...
Şarkikaraağaç bu kışı doğalgazla geçirecek Isparta’nın merkeze en uzak ilçelerinden birisi olan Şarkikaraağaç ilçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor.
Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE