Tütüncü: “Sevgimiz bütün kalplerde çiçek açsın”


Gündem 5.04.2021 01:39:00 0
Tütüncü: “Sevgimiz bütün kalplerde çiçek açsın”

AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Sevgimiz bütün kalplerde çiçek açsın. Kalplere sevgiyi yazmalı, gönüllere de muhabbeti nakış nakış işlemeliyiz.” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı görevine seçilen Tayfun Bayar ve ekibini ziyaret etti. Partinin ilçe binasında gerçekleşen ziyarete AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve meclis üyeleri  katıldı. İlçe başkanı ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kongrelerini tamamlamış teşkilatlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Konyaaltı ilçe teşkilatımızın kalbimizde gönlümüzde ayrı bir yeri var. Bu sebeplerin en başında kuruluştan bu yana Konyaaltı’nda gayretle heyecanla azimle AK Parti’nin bayrağını dalgalandırmak için çalışan arkadaşlarımız var. Geçtiğimiz 20 yıllık zaman zarfında vermiş oldukları mücadeleler, onların her birinin kendi yazmış oldukları hikayeler bizler için çok önemli. “ diyerek, AK Partiye gönül veren herkese ayrı ayrı teşekkür etti.


Gönüllere sevginin adı yazılacak

Yeni dönemle birlikte bambaşka bir heyecana kavuşmuş bir teşkilat gördüğünü dile getiren Başkan Tütüncü, “Sizlerin parlayışı da Konyaaltı’na farklı bir heyecan getirecek, kalplere gönüllere sevginin adını yazacaksınız. Kalplere sevgiyi yazan, gönüllere muhabbeti nakış nakış işleyen bir teşkilat olacak. Ben buna inanıyorum. Bu dönem Konyaaltı için, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı ve Aksu içinde bambaşka bir heyecan olacak. Özellikle ilçe teşkilatlarımızın bu kongre sürecinden çok başarılı çıktıklarını görüyorum. Onlardan bir tanesi de Konyaaltı ilçemiz… Konyaaltı’nın bu dönem başka bir gücünün daha olduğunu öğrendim. Koordinatörlerimizin tamamı hanım efendilerden oluşuyormuş. Yaşayarak öğrendim ki; kadın elinin değdiği her yer çok güzel oluyor. “diye konuştu.


Kadının elinin değdiği her yer güzelleşiyor

Yıllar önce göreve geldiğinde, Kepez’in 2 tane temel problemi olduğunu belirten Tütüncü, “Birisi imar ve mülkiyet sorunları, diğeri de önemli yatırımlarla Kepez’i buluşturmaktı. Biz Kepez’de her ikisini de hanımefendilere emanet ettik. Onlar anne şefkatiyle dokundular.  Şuan ortada mülkiyet problemleri kalmadı. Çok önemli yatırımları da dönemimizde bölgeye kazandırdık. Kadının elinin değdiği her yerin güzelleşmesini tecrübeyle kazanmış bir belediyeyiz. Konyaaltı teşkilatımız da bambaşka bir gücü kazanmış. Siyasette hanımefendileri arkanıza alırsanız sırtınız yere gelmez. Hanımefendiler teşkilatımıza bambaşka bir güç kazandıracaklar. “ dedi.


Konyaaltı teşkilatımızın her zaman yanındayım

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her zaman bir arkadaş, bir dost ve teşkilatın gönüllü bir üyesi olarak Konyaaltı teşkilatının yanında olacağını da sözlerine ekledi. Kongrelerin tamamlandığını hatırlatan Tütüncü, artık bir tek hedefin olduğunu söyledi. “Partimizi tekrar güçlü bir biçimde iktidara taşımak, Cumhurbaşkanımızı da tekrar cumhurbaşkanlığı makamına mümkün olan en yüksek oyla taşımak. Zihinlerde bunu taşıdığımız zaman enerjiyi sahaya yansıtmak çok daha kolay olur. “ diye konuştu.


Hayatın kuralları siyasette de var

Konyaaltı’na baktığı zaman müthiş bir güç, müthiş bir enerji gördüğünü de belirten Tütüncü, “O kinetik enerjiyi dinamik enerjiye dönüştürebilmek. Önemli olan bu. Bunun içinde gayret etmek gerekiyor. “ dedi. Modadaki değişim gibi siyasette de değişimin dinamik bir olgu olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Siyasette de bu anlamda modalar dönem dönem değişiyor. Kimi zaman siyasette başka bir dili kullanmak farklı bir pirim kazandırıyor. Zaman geliyor, toplum evriliyor, değişiyor bir değişikliğe ihtiyaç duymak istiyor. Hayatın kuralları çok basit. Hayatın içindeki kurallar siyasetin içinde de var. Siyasetin dilinde de bir değişim, bir farklılaşma var. Siyaset algısında, yöneticilerden beklenen davranışlarda da bir farklılaşmanın içinden geçtiğimiz bir dönemi yaşadığımızı asla unutmamalıyız. AK Parti 20 yıl önce bir değişim mottosu, bir değişim temasıyla yola çıktı. AK Parti o zaman yeni bir siyaset dili oluşturdu. O siyaset diliyle de toplumla çok güçlü bir bağ kurdu. Bu bağın neticesi olarak ta hem genelde, hem yerelde geçtiğimiz 20 yıla eserleriyle damga vuran, başarılı bir iktidar var. Çok önemli iş ve icraatları yaptık ve ortaya koyduk. “ dedi.


Sevginin kardeşliğin dili konuşulmalı

Sevginin kardeşliğin dilini ön plana çıkarmak için toplumla bütünleşmenin çok önemli olduğuna ve kendisinin de bu anlayışla  yılda bin beş yüz ev ziyareti gerçekleştirdiğine değinen Tütüncü, “Pandemi sürecinde ev ziyaretlerimizi yapamıyoruz. Ancak pandemi öncesi günde 6-8 ev ziyareti yapıyorduk. Ev ziyaretlerine gittiğimizde yaptığımız hizmetleri asla konuşmuyoruz. Hemşehrilerimiz zaten sokağa çıktığında yaptığımız hizmetleri, yolu da, okulu da, parkı da, doğalgazı da görüyorlar. İnsanlarımız bizim yaptığımız hizmetleri zaten yaşayarak görüyor.” diye konuştu.  


Siyasetin sermayesi milletin gücüdür

“Ticaretin sermayesi para, siyasetin sermayesi ise insanın gücüdür.”  diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “Milletin gücüdür siyasetin sermayesi. Milletin gücüne hitap edebilmemiz için insanların kalplerine, gönüllerine hitap edebilmemiz lazım. Kalplere gönüllere hitap etmek çok önemli. Sevgimiz bütün kalplerde çiçek açsın. Kalplere sevgiyi yazmalı, gönüllere de muhabbeti nakış nakış işlemeliyiz. Siz halkın içindeyseniz, halkın dertleriyle dertleniyorsanız, politik davranmıyorsanız, herkese güler yüzle, tatlı dille muamele ediyorsanız, oradaki bu sevgi iklimiyle başarıya erişirsiniz.” ifadelerini kullandı.


En büyük yatırımlar

AK Partinin çok büyük eserler kazandırdığını ve bu eserleri de en kısa sürede tamamlayarak bu milletin hizmetine sunduğunu belirten Tütüncü, konuşmasını Kepez’deki yatırımlardan örnekler vererek sürdü.  “Kepez Devlet Hastanesi’ne kazma vuruldu. Hastane kazma vurulduktan 1,5 yıl sonra bitti. Bu şuana kadar Kepez’de Cumhuriyet idarelerinin yaptığı en büyük yatırımdır, merkezi idare olarak. Antalya’nın ve Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biriside Göçerler Mahallesi’nde başladı. Bu hastanemizde 2022 yılının sonunda bitecek. Cumhuriyemizin 100. yılına armağan…  Biz yatırım da işi buralara getirdik.” dedi.  


Sevginin mührünü vurmalıyız

2023 seçimlerinin çok önemli olduğuna değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu ülkenin şaha kalkması için en büyük seçimi. Cumhuriyetin 100. Yılında, Cumhuriyeti daha da güçlendirmek için bizim elimizde çok önemli bir fırsat. Bizim bu fırsata çok güçlü bir biçimde hazır olmamız gerekiyor. Kalplere, gönüllere sevginin mührünü tek tek vurmalıyız. Tıpkı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994’de İstanbul’da hayal gibi görülen bir yerde belediye başkanlığını kazanması  gibi… “ diye konuştu.


Halkın gücünü arkamıza almalıyız

Başkan Tütüncü konuşmasını şu sözlerle sürdür: “Her zaman birlikte ve beraberiz. Bende Konyaaltı teşkilatının fahri bir üyesi olarak yanınızda durmaya devam edeceğim. Sizlere inancım ve güvencim tamdır. Allah’ın izniyle siz bu işi başaracaksınız. Sevgiler ekerek, sevgiler biçerek, bu yolculuk daha güzelleşecek. Sevgi tohumlarını attığınız zaman o tohumlar kalmıyor orada. Onlar bire bin veren başaklar gibi yeşeriyor. Sevgi ve gönüllere hitap etmek ilçemizin insanlarıyla, esnafıyla, herkesle hemhal olmak. Siyasettin sermayesi halkın gücüdür. Halkın gücünü arkamıza alabilmek içinde kalplere, gönüllere girmekle mümkündür. “ ifadelerini kullandı.


Türkiye’nin önünde çok güzel yıllar olduğunu da sözlerine ekleyen Tütüncü, “Birileri dalga geçse de, Türkler uzaya gidecekler. Türkiye havacılık sanayinde dünyanın en saygın ülkeleri arasına girecek. “ dedi.
 Türkiye’nin bütün renklerini birleştirebilecek bir kalbe, bir gönüle ihtiyaç olduğunu da söyleyen Başkan Tütüncü, “2023’te de Konyaaltı’nda bayrağı en zirveye bu güzel ekip taşıyacak. “ diyerek konuşmasını tamamladı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı