Tuz Gölü’nde toplu flamingo ölümleri!


Gündem 14.07.2021 11:00:00 0
Tuz Gölü’nde toplu flamingo ölümleri!

Konya Valiliği tarafından kamuoyuna yansıyan Tuz Gölündeki flamingo ölümlerine ilişkin araştırma ve soruşturma başlatıldığı açıklandı.

KONYA (İGFA) - Ankara, Konya sınırları içerisinde yer alan Tuz gölünün suyu çekildi. Suyun çekilmesiyle birlikte yeterli besin bulamayan yüzlerce flamingo öldü. Flamingoların ölmesi çevrede endişeye yol açtı.

Konya Valiliği, ölümlerle ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Tuz Gölünün Konya-Cihanbeyli Gölyazı bölgesinde flamingo ölümleriyle ilgili yapılacak çalışmalarla ilgili komisyon oluşturulduğu bilgisi verildi. Açıklamada, flamingoların yaşam döngüsünü olumsuz etkileyen hususlar ve alınabilecek ek tedbirlerle ilgili Valiliğimizce oluşturulan uzman komisyonun alanda incelemeler yaptığı bildirildi.

https://twitter.com/ChangeTR/status/1414913812319375363

Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!