Twitter, Hindistan’daki yetkisini kaybetti


Gündem 6.07.2021 13:30:00 0
Twitter, Hindistan’daki yetkisini kaybetti

Hindistanda, yeni Bilgi Teknolojileri kurallarına uymaması nedeniyle gerginlik yaşanan Twitter, artık kullanıcılar tarafından oluşturulan içerik konusunda "sorumluluk korumasından" yararlanamayacak.

TechCrunch sitesinin haberine göre, Hindistan hükümeti, Amerikan merkezli sosyal medya platformu Twitterın mayıs sonlarında yürürlüğe giren yeni Bilgi Teknolojileri (BT) kurallarına uymaması nedeniyle Hindistan’daki dokunulmazlığını kaybettiğini açıkladı. Böylelikle, Twitter, 100 milyondan fazla kullanıcısının bulunduğu Hindistanda yapılan her paylaşımdan sorumlu tutulabilecek.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı