UEFA: İstanbul 2023’e ev sahipliği yapacak


Gündem 17.07.2021 16:00:00 0
UEFA: İstanbul 2023’e ev sahipliği yapacak

UEFA, 2023 yılındaki UEFA Şampiyonlar Ligi finaline İstanbulun ev sahipliği yapacağını duyurdu.

UEFA 2020 Haziranında aldığı kararla Covid-19 pandemisinin Türkiyede riskli bir duruma geldiğini gerekçe göstererek 2021 yılındaki Şampiyonlar Ligi finali müsabakasını İstanbuldan Portekizin başkenti Lizbona almıştı.

UEFAnın önceki açıklamasına göre Şampiyonlar Ligi finalinin 2022de İstanbulda oynanması gerekiyordu. Bu gelişmeyle birlikte İstanbuldaki final heyecanı 1 sene sonraya alınmış oldu.

Öte yandan açıklamada Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Liginde 2021-22 ile 2022-23 sezonu grup kura çekimlerinin de İstanbulda gerçekleştirileceği bilgisine de yer verildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı