Ünlülerden çocuklara online kitap hediyesi

D&R bir ilki daha gerçekleştirerek, Kitap Hediye Gününü birbirinden özel konuklar ve kitapseverlerle kutladı. Ünlüler canlı online bağlantıyla çocuklara kitap hediye etti.


Gündem 20.04.2021 11:00:00 0
Ünlülerden çocuklara online kitap hediyesi

BURSA (İGFA) -  D&R, Herkese Kitap Vakfının başlattığı Kitap Hediye Gününü kendi Instagram sayfasında gerçekleşen canlı yayında kutladı. Açılışta yer alan D&R Genel Müdürü Dr. Mustafa Altındağ mağazalardaki Kitapcan Kumbaralarının ve kitap okumanın önemine değinirken, Herkese Kitap Vakfı Başkanı Bülent Şenver, vakfın misyonuyla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Ayşe Tolganın moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayına konuk olan Murat Aygen, Melis İşiten, Ceyda Düvenci, Aret Vartanyan ve Ceren Benderlioğlu; kendi kitap alışkanlıklarıyla ilgili soruları yanıtladı.

D&R Genel Müdürü Dr. Mustafa Altındağ yürüttükleri Kitapcan Kumbara projesini anlatırken, "Mağazalarımızda bulunan 200ün üzerindeki Kitapcan kumbarası ile şimdiye kadar 300 köy okulundaki ihtiyaç sahibi çocukları binlerce kitapla buluşturdu. Kumbaralara bırakılan ilave kitaplarla pek çok çocuğun yüzünü güldürmeyi amaçlıyoruz. Yetişkinler için de ayrı çalışmalar yapıyoruz, kumbaralardaki hiçbir kitap heba olmuyor" dedi.


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar