Uzaktan çalışma 2022’de kalıcı olarak yükselebilir


Gündem 19.07.2021 11:30:00 0
Uzaktan çalışma 2022’de kalıcı olarak  yükselebilir

Hibrit çalışma modelinin yaygınlaşmasıyla birlikte sanal toplantı ve etkinliklere olan ilgi de artmaya devam ediyor. Yapılan araştırmalar uzaktan ve hibrit çalışma modellerinin pandemi sonrasında kalıcı olabileceğini ortaya koyuyor.

İSTANBUL (İGFA) - Deloitte Türkiye’nin geçtiğimiz dönemde yayınladığı raporunda ‘Pandemi sonrasında evden çalışma şirketinizde daha fazla uygulanmalı mı?” sorusuna evet cevabı verenlerin oranının yüzde 72.9 olduğu görüldü.
Sanal gerçeklik teknolojileriyle iş dallarına uygun eğitim modülleri, iş güvenliği simülasyonları ve oyunlaştırma içerikleri sunan Modern Innova tarafından geliştirilen Backyard Workhub, iş hayatının geleneksel çalışma biçimlerinin dışında bir çözüm geliştiriyor.

Uzaktan çalışma ile ofisten çalışmayı bambaşka 2 model olarak gören geleneksel bakış açısı yerine fiziksel mekan sınırlamalarından tamamen bağımsız bir çalışma biçimi yaratan Backyard Workhub, şirketlere teknolojinin etkisi ile birlikte işin doğasını değiştirme ve geliştirme konusunda çözümler sunuyor.

Pandemi, hayatın her alanında köklü değişikliklere yol açtı. Bu değişimden en çok etkilenen alanların başında ise çalışma modelleri geliyor. Strategy Analytics tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre dünya çapında uzaktan çalışan iş gücünün 2022’de kalıcı olarak %42.5’lara yükselmesi beklenmekte.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı