VALİ ARSLANTAŞ'TAN MİRAÇ KANDİL MESAJI


Yaşam 10.03.2021 00:11:00 0
VALİ ARSLANTAŞ

BURDUR Valisi Ali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:
 
“Çarşamba Günü'nü Perşembeye bağlayan gece, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)’in ihsan ve hikmet yüklü yolculukla Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya oradan da Cenab-ı Allah'ın huzuruna yükseldiği Miraç Gecesini idrak edeceğiz.
 
Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açık olduğu  bu müstesna, mübarek geceler,  gönüllerimizin aydınlandığı, maneviyatımızın tazelendiği çok özel gecelerdir.
 
Rabbimizin sonsuz mağfiretine sığınarak yapacağımız duaların, milli birlik ve beraberliğimizin devamına, bütün İslam alemi ve insanlığın huzuruna katkıda bulunarak, sağlık ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
 
Bu duygular içerisinde yapacak olduğumuz duaların kabul olması dileğiyle, başta Burdurlu hemşerilerim olmak üzere Aziz Milletimizin ve bütün İslam Alemi'nin Miraç Kandili en kalbi duygularımla  kutluyorum." dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor