Vali Karaloğlu, Diyarbakırlı şampiyonları ağırladı

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Türkiyeyi Japonya Tokyo’da düzenlenecek olan Olimpiyatlarda atletizm dalında temsil edecek Balkan Şampiyonu Ayşe Tekdal ile rekortmen Meryem Bekmez’i başarılarından dolayı tebrik etti.


Gündem 30.03.2021 19:00:00 0
Vali Karaloğlu, Diyarbakırlı şampiyonları ağırladı

DİYARBAKIR (İGFA) - Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Balkan Yürüyüş Şampiyonasında Türkiyeyi temsil ederek 20 km Büyük Kadınlar dalında şampiyona tarihinde ilk altın madalya kazanan Türk sporcu tarihe geçen Ayşe Tekdal ile aynı yarışta yaptığı derece ile daha önce yine kendine ait olan rekoru geliştiren Meryem Bekmez, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu tarafından ağırlandı.

Olimpiyatlara katılmaya hak kazanan şampiyonları tebrik eden Vali Karaloğlu, kendilerinden bayrağımızı temsil edecekleri Japonyada da yeni madalyalar beklediklerini belirterek, başarılar diledi. Diyarbakırlı Ömer Akgün’ün de atıcılık dalında olimpiyatlara katılmaya hak kazandığını ifade eden Vali Karaloğlu, 16 Mayıs 2021 tarihinde Çekya’da yapılacak olan yarışmada 20 km Büyük Erkekler dalında yarışacak olan Abdulselam İmük’ün de yarışmadan başarıyla ayrılacağına inandıklarını ve Olimpiyatlarda ülkemizi Diyarbakırlı 4 sporcuyla temsil etmeyi ümit ettiklerini söyledi. 

Diyarbakırda atletizme bir yatkınlık olduğunu ifade eden Vali Karaoğlu, "Bunu değerlendirerek Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında daha çok sporcumuzun sadece atletizmde değil her branşta ülkemizi temsil etmesi en büyük dileğimiz” diye konuştu. Vali Karaloğlu, ziyarette sporcular Tekdal ve Bekmez’e hediye takdim etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi