Gündem

Gündem Haberleri

Vanelli, gücüne güç kattı


Gündem 9.07.2021 11:30:00 0
Vanelli, gücüne güç kattı

Türkün Holding’in dünyaya açılan kapısı olan Vanelli markasını, çok daha güçlü bir geleceğe hazırlayacak yapının temelleri gerçekleşen lansman ile atıldı.

BURSA (İGFA) - 90 yıla yakın köklü bir geçmişi bulunan ve ev tekstili, mobilya, inşaat, otel, sağlık, ulaşım, tarım, otomotiv, denizcilik, e-ticaret gibi farklı alanlara yönelik tekstil ürünleri ihtiyaçlarını karşılayan Türkün Holding’in dünyaya açılan kapısı Vanelli, daha sürdürülebilir olmak ve geleceğe güvenle yol almak için tümüyle yenileniyor.

Dünyadaki değişimleri ve gelişimleri doğru analiz eden inovatif bakış açısıyla, sektörde daima yeniliklere öncülük eden Vanelli markasını çok daha güçlü bir geleceğe hazırlayacak yapının temelleri, gerçekleşen lansman ile atıldı.

Şirket bünyesinde gerçekleşen dönüşüm hamlesiyle; organizasyon yapısı, makineler ve sistem tümüyle yenilenirken, dünya genelinde yepyeni şubeler devreye alınıyor. Aynı zamanda, şirketin farklı alanlarda faaliyet gösteren tüm tekstil organizasyonu ‘Vanelli’ çatısı altında bir araya getirilirken, bu dönüşüm ile şirketi geleceğe güvenle taşıyacak çok önemli bir hamleye imza atılmış oldu.

Tül kumaşlardan, kalın perdeliklere, %100 doğal kumaşlardan farklı türlerdeki döşemelik kumaşlara kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan, teknoloji kullanımı ve Ar- Ge faaliyetlerine verdiği destekle sektörde değişime liderlik eden Vanelli, bu dönüşüm hamlesiyle tüm gücünü tek markada toplarken, daha sürdürülebilir olmak için de önemli bir adım attı.

Gerçekleşen dönüşüm hamlesinin lansmanı, tüm çalışanların katıldığı etkinlikle yapıldı.

Açılışta konuşan Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün, “Başarılarla dolu 89 yıllık maziyi geride bırakırken, tüm zorluklara rağmen üretmeye ve ülkemize katma değer sağlamaya devam ediyoruz. Hedeflerimiz büyük. Üretmekten, gelişmekten ve çalışmaktan vazgeçmiyoruz. Yüzümüzü de hep geleceğe dönüyoruz.Aslında dünya değişiyor, biz de değişiyoruz" diye konuştu.  

“Türkiyenin üreterek büyüyen bir yapıya kavuşması için var gücümüzle çalışıyor, sorumluluk üstleniyor, değer üretmeye odaklanıyoruz” diyen Türkün, “Üretmekten, bu ülkeye bir şeyler katma sevdamızdan asla vazgeçmedik. İnsanlar ve süreçler, değişim meydana geldiğinde farklı şekilde gelişir. Bugün itibarıyla planlı ama hızlı bir şekilde harekete geçeceğiz.Gerekli uygulamaları hayata geçirirken, güçlü bir yol haritasıyla hareket ettiğimiz takdirde, başarılarımızın da katlanarak artacağına inanıyorum” dedi.

“Güç bizde, güç elimizde” temasıyla gerçekleşen vebirlikteliğin ön plana çıktığı etkinlikte, yenilenen organizasyon yapısının liderleri tek tek konuşurken, ayrıca şirkette yeni devreye alınan Sürdürülebilirlik Komitesi de tanıtıldı.

Daha sonrasında ise çalışanlar için hem stres atıp keyifle vakit geçirebilecekleri hem de ekip ruhunu güçlendirmeye katkı sağlayan ritim atölyesi gerçekleştirildi. Son derece eğlenceli geçen etkinliğin sonunda ise tüm çalışanlar, kendileri için hazırlanan panoya el izlerini bıraktı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı