Visit İzmir, İstanbul’da tanıtıldı


Gündem 30.06.2021 00:30:00 0
Visit İzmir, İstanbul’da tanıtıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Vakfı Başkanı Tunç Soyer, dijital turizm altyapısı Visitİzmir’in mobil uygulamasını İstanbul Kongre Merkezi’nde tanıttı.

İSTANBUL (İGFA)- Visit İzmir ile İzmirin Türkiye’de dijital turizm altyapısını tamamlayan ilk şehir olduğunu belirten Soyer, “Pandeminin hayatımızdan uzaklaştığı bu dönemde, birçok şeye, birçok yerde, yeniden başlayacağız. 15 aylık bu inanılmaz tecrübenin ardından, önümüzdeki yaza İzmir’le başlamanızı tavsiye ediyorum. İzmir’le yeniden başlamak isteyen herkesi, Visit İzmir’i cep telefonlarına indirerek kullanmaya ve bir İzmir Elçisi olmaya davet ediyorum” dedi.

İzmir Vakfı koordinasyonu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı ile Sun Express’in ortaklığıyla hayata geçirilen Visit İzmirin İstanbul lansmanı, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. 30 ilçeyi kapsayan 11 kategori ve 2 bin 300’den fazla noktayla erişime açılan Visitİzmirin lansmanına Başkan Tunç Soyer ile birlikte İzmir İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Murat Karaçanta, SunExpress Türkiye Satış Müdürü Ece Şenev, sektör temsilcileri, bürokratlar katıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Vakfı Başkanı Tunç Soyer, kentin refahını artırma hedefiyle çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Turizm hareketliliğinin durma noktasına geldiği bir dönemde, İzmir turizmini büyütmek için 2020 ve 2021 yıllarında çok sayıda ilke imza attıklarını kaydeden Başkan Soyer, “İzmir’in il ölçeğindeki turizm stratejisinin hazırlık çalışmaları, tam da COVID-19 pandemisinin başladığı süreçle örtüştü. Bu süreçte, ‘Başka bir turizm mümkün’ anlayışıyla daha dirençli bir turizm sektörünün hayalini kurduk. Bu, İzmir turizmine yön veren tüm kurumların, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün, turizm sektörünün ve sivil toplumun ortak hayaliydi. İzmir Vakfı’nın koordinasyonu ile yayınladığımız strateji dokümanı, İzmir turizmini 12 ay ve 30 ilçeye yayılan ve her bir turistin bıraktığı döviz miktarını ülke ortalamasına göre en az iki kat yükselten yeni bir yol haritası ortaya koydu. Bu yeni stratejiyle İzmir’i sadece bir kıyı destinasyonu olarak değil tarih, kültür, doğa ve gastronomisiyle de ön planda bir şehir olarak konumlandırıyoruz. Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan dijital turizm ansiklopedisi Visitİzmir bu nedenle bizim için çok önemli. 12 ay gibi bir sürede İzmir’de turistik cazibesi olan tüm noktaları tek bir dijital veri tabanında topladık ve tüm bu verileri dünyanın neresinde olursa olsun tüm kullanıcıların erişime açtık” diye konuştu.  


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!