YAKAÖREN'E MODERN PARK VE ÇAY BAHÇESİ


Yaşam 27.04.2021 22:00:00 0
YAKAÖREN

Isparta merkeze bağlı Yakaören Köyü'ne modern Park ve çay bahçesi yapıldı.

Yakaören'li Şehit Jandarma Er Haydar Çaycı'ın isminin konulduğu parkın yapılmasında büyük bir gayret gösteren Muhtar Ömer Kırtay, parkı faaliyete koyarak büyük takdir topladı. Muhtar Kırtay; "Köyümüze Yaz mevsimi başta olmak üzere tüm zamanlarda insanların oturup keyifli zaman geçireceği bir alana kovuşturmasının sevinci içerisindeyim dedi.

Köyümüz, Isparta Merkeze oldukça yakın bir köy, insanlarımız çoğu zaman park ve cafeler için merkeze gidiyordu. Artık buna gerek kalmayacak. Bizimde cafe tarzı bir parkımız oldu. Artık ailecek burada oturup keyifli zaman geçirecekler. Çaylarını içecekler, yemeklerini yiyecekler, çocuklarını parkta oynatacaklar.

Isparta'da olmayan bir lezzetide burada hizmete sunacağız. Saç kavurma başta olmak üzere bir çok yemek çeşidinin hizmeti verilecek dedi.

Isparta Belediyesi, Isparta Valiliği, İl Özel İdaresi yetkililerinden İZTON,  Kaan unlu Mamülleri, Köse Demir, İnan mermer  Davraz beton çit, Kan grafik reklam gibi firmalardan destek aldık. Köylülerim adına hepsine ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. İfadelerine yer verdi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 


YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu
Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde