Yalova’da polis memuru şehit oldu


Gündem 26.05.2021 12:30:00 0
Yalova’da polis memuru şehit oldu

Yalovada uygulama noktasında polisin dur ihtarına uymayan bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan polis memuru Mustafa Emanetoğlu, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

YALOVA (İGFA) - Yalova-Bursa kara yolunda gece saatlerinde uygulama noktasında görevli polis memuru Mustafa Emanetoğluna (48), kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Polis memuruna çarpıp kaçan sürücü ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet Genel Müdürlüğü de sosyal medya hesabından "Milletimizin başı sağolsun" notuyla taziye mesajı yayınladı. Şehit polisin cenazesi memleketi Kocaelinin Kandıra ilçesine gönderileceği öğrenildi.

https://twitter.com/EmniyetGM/status/1397446727700000769

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı