Yangınlarda terör izi araştırılıyor


Gündem 30.07.2021 13:30:00 0
Yangınlarda terör izi araştırılıyor

Yurdun çeşitli bölgelerinde çıkan yangınları araştırmak için özel ekipler kuruldu. Yangınların çıkış nedenleri, terör ve sabotaj ihtimali tüm yönleriyle araştırılacak.

Yurdun batısı ve güneyi alevlere teslim oldu. Türkiyenin ciğerleri ile birlikte çok sayıda ev ve tarım alanı yandı. Aynı anda birçok noktada çıkan yangınlar, sabotaj olasılığını gündeme getirdi.

Antalyada incelemelerde bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yangınların çıkış nedeniyle ilgili, "Bizim de şüphelerimiz var, tüm kurumlarımız hassas bir çalışma yürütüyor" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, açıklamasında "Aynı anda Türkiyenin her yerinde yangınlar başlayınca doğal olarak bunun kim yaptı vatandaşlarımızın düşünceleri de var, bizim şüphelerimiz de var bununla ilgili dün de söyledik tüm kurumlarımız hassas bir çalışma yürütüyor. Türkiyenin farklı yerlerinde aynı anda aynı bölgede 4-5 ayrı yerde birden yangın başladı. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor. Diğer taraftan bazı şüpheliler de gözaltına alındı" diye konuştu.


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu