Yapı sektöründe TSE COVID-19 Güvenli belgeli ilk şirket oldu

Pandemi döneminde sektöründe “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Sertifikası” almaya hak kazanan Koçtaş, yapı market sektöründe belgelenen ilk şirket oldu.


Gündem 22.04.2021 13:00:00 0
Yapı sektöründe TSE COVID-19 Güvenli belgeli ilk şirket oldu

BURSA (İGFA) - Pandemi sürecinin başında hem çalışanlarının hem de müşterilerinin sağlığını korumak için mağazalarında ‘Sıfır Tolerans’ ilkelerini uygulamaya alan Koçtaş, bu önlemlerle sektöründe öncü oldu ve bir ilki daha gerçekleştirerek TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Sertifikası almaya hak kazandı. 40 mağazada yapılan ve yaklaşık 2 hafta süren denetimler sonucunda Koçtaş’ın tüm gereklilikleri yerinde getirdiği tespit edildi. 

Koçtaş, çalışan sağlığını korumak ve kurumsal sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla hijyen ve sanitasyon uygulamalarını bir sistem dahilinde yönetmek üzere Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen Güvenli Hizmet Belgesi’ni yapı market sektöründe alan ilk şirket olma özelliğini taşıyor. 


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi