Yasemin Gündoğan 8 milyon avro ile ortalıktan kayboldu


Gündem 4.07.2021 17:30:00 0
Yasemin Gündoğan 8 milyon avro ile ortalıktan kayboldu

Almanyanın Bremen eyaletinde yaşanan olayda, para ve değerli eşya nakliye şirketinin çalışanı Yasemin Gündoğan, hafta sonundan önce Mayıs ortasında 8 milyon avro nakit para çaldı.

ALMANYA (İGFA) - 28 yaşındaki Türk Yasemin Gündoğan, müşteriler tarafından sipariş edilen paraların paketlenmesinden ve güvenlik nakliyesi ile teslim edilmesinden şirkette sorumluydu.

21 Mayısta, bir rulo konteynır da parayla dolu birkaç güvenlik çantası çaldı ve ardından hasta raporu aldı. Eksiklik ancak birkaç gün sonra keşfedildi ve rapor edildi.

Polisin açıklamasına göre, HB-DW 143 plakalı siyah bir Mercedes-Benz, Vito model ile kaçtığını bildirdi. Arabanın 21 Mayıs 2021de Wolfskuhlenweg bölgesinde Bremende 16:00-17:00 saatleri arasında çalınmıştı.

Arabanın ise 19 Mayısta Berlin-Spandauda kiralandığı ve  hafta sonu kiralama şirketinin bahçesinde görüldü.  Bremen polisi kimliğini tespit ettiği Türk kadını Yasemin Gündoğanı her yerde arıyor. Cumhuriyet savcılığının talebi üzerine bölge mahkemesi, kadın hakkında tutuklama kararı çıkardı.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.