Gündem

Gündem Haberleri

Yeni bir aşk Hadise’si


Gündem 10.07.2021 12:30:00 0
Yeni bir aşk Hadise’si

Hadise ve Kaan Yıldırımın ilişkisinin bitişi henüz sindirilemezken ve ikilinin adı yan yana yazılmaya devam ederken, dün aşk bombaları ardı ardına patladı.

Ayrılalı henüz bir ay bile olmamışken dün ilk olarak oyuncu Kaan Yıldırımın adı iki çocuk annesi ünlü manken Çağla Şıkel ile anıldı. Hadiseden ise jet hızıyla Kaan Yıldırıma misilleme geldi. Eski aşkını 25 günde unutan Hadise, Bodrum Luccaya yeni sevgilisi ile ele ele giderek ilişkisini adeta ele güne ilan etti

İkiliden Kaan Yıldırımın ayrılık sonrası ünlü model Çağla Şıkel ile Çeşme tatilinde yakınlaştığı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın ardından bir gelişmede Hadise cephesinde yaşandı.

Kaan Yıldırımın Çağla Şıkel ile ilişki yaşadığı haberlerinin ardından Hadisenin de aşkı ortaya çıktı. Hadisenin ünlü bir kafenin sahibi Mehmet Dinçerler ile yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. Hadise ile Mehmet Dinçerlerin Bodrumdaki bir mekanda eğlenirken çekilen görüntüleri ise iddiaları güçlendirdi.

Öte yandan Hadise ile Mehmet Dinçerlerin mekana el ele geldiği öne sürüldü.


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu