Yeni evinin terası başına bela oldu!


Gündem 13.06.2021 10:30:00 0
Yeni evinin terası başına bela oldu!

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı ve eşi Madelein Camelo Lopezin yaşadıkları Sarıyerdeki villasındaki terasın kapısını kırdırmak isteyince komşusu karşı çıktı. Çıkan tartışmaya dahil olan Sarıkabadayının asistanı, komşuyu tehdit ettiği gerekçesiyle davalık oldu.

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 2018 yılında aşk yaşamaya başladığı Kolombiyalı model Madelein Camelo Lopez ile evlilik için Sarıyerde bir villa kiraladı. Villaya tadilat yaptırdıktan sonra ikamet etmeye başlayan ünlü şarkıcı, terasın kapısını kırdırmak isteyince komşularıyla tartıştı.

TARTIŞMAYA ASİSTANI DA DAHİL OLDU

Ünlü şarkıcının asistanı Volkan Yılmaz iddiaya göre, siteye ait terasa geçilen bölümünde bulunan demir parmakların kırılıp kendilerinin kullanımına açılmasını istedi. Yan villada oturan U. C. ise bu duruma itiraz ettiği için Soner Sarıkabadayının asistanı Yılmaz tarafından tehdit edildiği iddia etti. Site müdürünün de tartışmada olduğu ve Volkan Yılmazın "Ben kırdırayım, kendisi mahkemeye versin" şeklinde site müdürüne sitemde bulunduğu öğrenildi.

SİTE SAKİNİ, ŞARKICININ ASİSTANINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşadıkları olay sonrası site sakini U. C., karakola giderek şikayetçi oldu. Ünlü şarkıcının mutfak önündeki etrafı demirle çevrili kapıyı kırmak istemesi ardından asistanı tarafından tehdide maruz kaldığını ileri sürdü.

İFADESİNDE İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Volkan Yılmaz, terasın kendilerine ait olduğunu, buna rağmen daireye ait olan teras katına kapı ekleyerek kullanmalarının engellendiğini ileri sürdü. Daire planlarında terasın kendilerine ait olduğunun görünmesine rağmen U. C.nin mülkiyet haklarını engellediğini belirterek "Burası Soner Beyin kullanımına ait. Kimseye tehdit ve hakarette bulunmadım" açıklamalarında bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi! Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Kocaeli'de stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı Kocaeli'de stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı
Gülsoy : "Her yol Kocasinan’a çıkıyor, Kocasinan’dan geçiyor" Gülsoy : "Her yol Kocasinan’a çıkıyor, Kocasinan’dan geçiyor"
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL