Gündem

Gündem Haberleri

Yenikente yeni cami

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapımı tamamlanan Yenikent Camii’nde incelemelerde bulunurken, vakit namazlarının kılınmaya başladığını söyledi.


Gündem 29.04.2021 14:00:00 0
Yenikente yeni cami

BURSA (İGFA) - Hamitler TOKİ binaları olarak da bilinen ve yaklaşık 10 bin kişinin yaşadığı Yenikent Mahallesi’nde Bursanın Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Yenikent Camii’nin yapımı tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı. Ramazan ayının başlaması ile birlikte ibadete açılan camide incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, söz verdikleri gibi camiyi mübarek aya yetiştirdiklerini söyledi.

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine Yenikent’e yeni bir cami yapmaya karar verdiklerini belirten Başkan Dündar, “Tefrişat çalışmaları da tamamlanan camimizde vakit namazları kılınmaya başladı” dedi. Mustafa Dündar, Yenikent Camii’nin tamamının Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla yapıldığını sözlerine ekledi.

Yenikent Mahalle Muhtarı Hüseyin Aydın da caminin tamamlanıp ibadete açılmasından dolayı Başkan Mustafa Dündar’a teşekkür etti. 


İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor
Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı
Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi
Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı
Globalde nükleer ve güneş enerjisi yükselişte Globalde nükleer ve güneş enerjisi yükselişte