Yeşilova’dan +45 dönüşüm programı


Gündem 1.07.2021 13:00:00 0
Yeşilova’dan +45 dönüşüm programı

Yenilikçi ve ekip ilkesini merkeze alarak, geleceğe yönelik yatırımlarına devam eden Yeşilova Holding, geçmiş 45 yıldan aldığı güç ve tecrübe ile gelecek 45 yıla ışık tutmak üzere, 6 ana başlıkta sistematik iyileşmelerin planlandığı, +45 Dönüşüm Programı’nı hayata geçiriyor.

BURSA (İGFA) - 1975 yılında alüminyum sektörüne adım atan ve bugün 8 şirketiyle ulusal ve uluslararası pazarda lider bir konuma yükselen Yeşilova Holding, geçmiş 45 yılındaki başarılı çalışmalarını gelecekte de devam ettirilebilmek amacıyla, 6 ana başlıkta sistematik iyileşmelerin planlandığı, +45 Dönüşüm Programı’nı başlattı.

Program içeriğindeki gelişmeler sayesinde Yeşilova Holding’in gelecekte de trendleri uygulayan, gelişmiş insan gücü kaynağına sahip, sektöründe tercih edilen şirketler arasında olacağını aktaran Yeşilova Grup İcra Kurulu Başkanı Yalçın Yeşilova, +45 Dönüşüm Programı ile tüm çalışanların daha yenilikçi ve esnek bir çalışma yaklaşımına geçeceklerini ifade etti. Yalçın Yeşilova, “Programla birlikte iş yapış biçimlerimizin daha özgür, iş sorumluluğumuzun daha yüksek ve nihayetinde şirketlerimizin daha çevik bir yapıya bürünmesini öngörüyoruz” dedi.

YEŞİLOVA, GELECEKTE DE TERCİH EDİLEN ŞİRKET OLACAK

Çalışan memnuniyeti ve iş verimliliğini artıracak bir dizi projeyi gündemlerine aldıklarını söyleyen Yeşilova, “Yeşilova Holding ve şirketleri, +45 Dönüşüm Programı ile iş gücünü geliştiriyor, böylece sektörde rekabetçi ve öncü konumunu gelecekte de korumayı amaçlıyor. Program kapsamında gerçekleşecek bazı içeriklerimiz çalışan ailelerimizi de kapsıyor. Böylelikle şirket içerisinde oluşan olumlu havanın, çalışanlarımızın evlerinde de hissedilmesini hedefliyoruz. Ayrıca + 45 Dönüşüm Programı’nın etkilerini sektörümüzün, müşterilerimizin, iş birliği içerisinde olduğumuz paydaşlarımızın da hissedeceklerine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova da, programın merkezinde ofis ve saha çalışanlarının bulunduğunu atkardı. Yeşilova, "Yeşilova Holding ve bünyesinde yer alan şirketlerimizde çalışanlarımızın hepsine direkt hitap eden +45 Dönüşüm Programı’nı ‘Özgürlük ve Sorumluluk Kültürü’ olarak yorumluyor, iş hayatı perspektifinden baktığımızda birbirini tamamlayan kavramlar olarak karşımıza çıkan ‘özgürlük ve sorumluluk’ yaklaşımını ortaya koyarken çalışma arkadaşlarımızın; kendi alanlarında söz sahibi olabileceği, iş modellerini tayin edebileceği, yenilikçi bakış açısı sayesinde işlerini geliştirebilecekleri özgürlükçü yaklaşımı ile bu yaklaşımı tamamlayacak olan; işlerimize bağlılık, süreçlerimize uyum, değer ve hedeflerimize odaklılığın getireceği sorumluluk yaklaşımının senkronize bir şekilde yürütülmesini hedefliyoruz” diye konuştu.


Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu
Keşan'da ölümlü kaza Keşan'da ölümlü kaza