Yeşilova Holding, Avrupa’nın üçüncü Türk firması oldu


Gündem 12.07.2021 11:30:00 0
Yeşilova Holding, Avrupa’nın üçüncü Türk firması oldu

1975 yılından bu yana alüminyuma hayat veren Yeşilova Holding, Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği’nin (TALSAD) Avrupa Birliği içerisindeki üst kuruluşu olarak kabul edilen Avrupa Alüminyum Birliği’ne (EAA) ekstrüzyon alanında üçüncü Türk firma olarak kabul edildi.

BURSA (İGFA) - Yeşilova Holding Grup İcra Kurulu Başkan Yalçın Yeşilova, şirketlerin ana maddesini oluşturan alüminyumun ihtiyaçlarına göre işlenmesi yolculuğunda gerçekleştirilen başarılarla hedeflenenin üzerinde bir performans gösterdiklerini kaydetti. Yeşilova Holding olarak alüminyum sektöründe ilkleri hayata geçirmiş bir firma olduklarının altını çizen Başkan Yeşilova, "Kurulduğumuz günden bugüne ‘İş Birliği & Sinerji’ parolasıyla planlı ve hedefli bir ekip olarak hareket ediyoruz. Yılların vermiş olduğu tecrübe ve güven ile çıktığımız bu yolda, itibarımızı kuvvetlendirerek başarılı işlere imzamızı atıyoruz. Yeniliğe, inovasyona önem vererek sürekli büyümemizi devam ettiriyoruz. Tüm yatırımlarımızın ve emeklerimizin neticesi olarak Avrupa’da sektörün önemli kuruluşlarının arasında yer aldığı Avrupa Alüminyum Birliği’ne kabul edilmek bizler için çok önemli” diye konuştu.

EKSTRÜZYON ALANINDA TÜRKİYE’DE İLK 3’TEYİZ

Avrupa Alüminyum Birliği’nde ekstrüzyon alanında 3. Türk firma, bütün alanlarda ise 4. Türk firma olarak yer aldıklarını aktaran Yeşilova, "Alüminyum sektörünü Avrupa’da temsil eden Avrupa Alüminyum Birliği’nde yer almak hem ülkemiz hem şehrimiz hem de şirketlerimiz adına gurur verici. Ancak görevimiz burada bitmiyor aksine bu noktada başlıyor. Bundan sonrası için birlikteki aktif çalışmalara dahil olup katkı sağlayarak organizasyondaki Türk sanayici kimliğini en iyi şekilde temsil etmeli, güçlendirmeli, sayımızın artması için heveslendirici olmalıyız" dedi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.