Yeşilova Holding, kadın çalışanlarla fark oluşturuyor


Gündem 16.06.2021 15:30:00 0
Yeşilova Holding, kadın çalışanlarla fark oluşturuyor

Alüminyum sektöründe Bursa ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Yeşilova Holding, ekip ve yenilikçilik değerinin önemli bir yansıması olarak kadın çalışan konusunda fark oluşturan uygulamaları hayata geçiriyor. Bu kapsamda Yeşilova Holding Kurumsal İletişim Departmanı’nın başına Gamze Demirbaş Çelebi getirildi.

BURSA (İGFA) - 1975 yılında kurulan ve bugün Bursa sanayisinde önemli bir yere sahip olan Yeşilova’nın, geçmişten aldığı güç, kadın çalışanlarıyla birlikte daha da kuvvetli bir konuma yükseliyor.

Kadınların iş hayatındaki yerinin güçlendirilmesi gerektiğini aktaran Yeşilova Holding Grup İcra Kurulu Başkanı Yalçın Yeşilova, kadın çalışanlarla birlikte sektörde fark yarattıklarını ifade etti. Yeşilova’nın metal, turizm ve otomotiv alanında çözümler sunan şirketlerinde hem üretim hem de idari birimlerde çalışanlarının yarıya yakınının kadınlardan oluştuğunubelirten Yeşilova “Şirketlerimizde finans, üretim, satış, kalite, kurumsal iletişim, insan kaynakları gibi önemli prosesleri yürüttüğümüz alanlara kadın çalışanlarımız liderlik etmekte. Kadın çalışanlarımızın; hedefli ve planlı çalışmaları, ekip çalışmasına ve işbirliğine yatkınlıkları,olumlu ve hoşgörülü bakış açısına sahip olmaları sayesinde bu alanlardaki çalışmalarımızda sektörde fark yaratan uygulamaları hayata geçirebiliyoruz. Bu kapsamda bizler kadınlarımıza iş hayatında fırsat eşitliği sağlayarak, onların sanayi kollarında görev almalarına destek veriyoruz” dedi.

KURUMSAL İLETİŞİM DEPARTMANINA YENİ LİDER

Ağır sanayi olarak geçen sektörlerde kadın çalışanlara her zaman ihtiyaç olduğunu sözlerine ekleyen Yeşilova, Kurumsal İletişim süreçlerinin başına alanında deneyim sahibi olan Gamze Demirbaş Çelebinin geldiğini söyledi. Çelebi, İstanbul ve Bursa’daki kurumsal şirket ve iletişim ajansı tecrübeleriyle, Yeşilova Holding ve şirketlerinin kurum itibarı, marka yönetimi, iç ve dış iletişim sürekliliği, basın ilişkilerini ve kurumsal sosyal sorumluluk projelerini kapsayan 360 derece iletişim faaliyetlerinin yürütülmesine yön verecek.

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni 2009, Galatasaray Üniversitesi Stratejik İletişim ve Halkla İlişkiler Mastır’ını 2010 yılında tamamlayan Gamze Demirbaş Çelebi, eğitiminin bir bölümünü Paris Sorbonne Üniversitesi’nde aldı.  Bursa İş Kadınları Derneği (BUİKAD) ve Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) üyesi olan Çelebi, İngilizce ve Fransızca biliyor, evli ve bir kız çocuğu annesi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!