Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi!


Gündem 8.07.2021 10:00:00 0
Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi!

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu menajerliğini de yapan Tolga Akış ile dünyaevine girdi. Çeşmede nikah masasına oturan çiftin düğününe ünlü isimler katıldı.

Şarkıcı Zeynep Bastık, reklamcı Tolga Akış ile dün akşam Çeşme’de nikah masasına oturdu. Bastık’ın nikah şahitliğini Esra Akpınar, Can Büyükkalkan ile Eylem Derçin yaparken, Akış’ın şahitleri ise Ahmet Tuğrul Ağırbaş, Berk Akardaş, Oğuzhan Koç ve Eylül Dölkeleş oldu.

Tolga Akış ile Zeynep Bastık’ın düğününe ünlü isimler akın etti. Ünlüler arasında adeta şıklık yarışı yaşandı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir de nikaha katılanlar arasındaydı. Bastıkın nikah şahidi olan Koç, "Çok güzel bir gün, mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı. Koç, sevgilisi Özdemire iltifat ederek, "Yanımda çok da güzel bir kadın var" dedi.

İkinci kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan Berfu Yenenler ile Eser Yenenler düğün öncesi bu fotoğraflarını paylaştı.

Çok sayıda ismin sahne aldığı gecede Zeynep Bastık şarkılarıyla konukları coşturdu.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı