Ziya Öğretmen, Elazığ’daki öğrencilere çevrim içi seslendi


Gündem 16.06.2021 13:00:00 0
Ziya Öğretmen, Elazığ’daki öğrencilere çevrim içi seslendi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığın Arıcak ilçesindeki ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin Okuma Bayramına çevrim içi katıldı.

ELAZIĞ (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığda ilkokul 1. sınıf öğrencileriyle Okuma Bayramında bir araya geldi. Çevrim içi programda Bakan Selçuk, COVID-19 salgını dönemindeki zorluklara karşın öğretmenlerinin de gayretiyle okuma, yazmayı öğrendiğine dikkati çekti.

Selçuk, ailelerin, okul yönetimlerinin ve Bakanlığın el ele verip öğrencilerinin başarısı için gayret gösterdiğinin altını çizerek, "Sizlerin her şeyi çok hızlı bir şekilde öğrendiğinin farkındayız, biz de size destek olmaya çalışıyoruz. Bu sene biraz zor geçti farkındayım ama inşallah önümüzdeki öğretim yılından itibaren daha yoğun bir şekilde yüz yüze, arkadaşlarınızla, öğretmenlerinizle bir araya geleceksiniz" dedi.

Bakan Selçuk, öğrencilerden hayal kurmaktan, oyun oynamaktan hiç vazgeçmemeleri, doğayı korumak, bu konuda duyarlı olmak noktasında gayret etmelerini istedi. Öğrencilere bol bol kitap okuma, resim yapma veya bir enstrüman çalmayı öğrenme tavsiyesinde bulunan Bakan Selçuk, baskısı yapılan "Arkadaş" kitaplarının da tüm öğrencilere gönderileceğini bildirdi.


Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu
Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu
Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik
Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi
Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa