Zorlu Enerji, perakende satış ofislerini yeniledi


Gündem 15.07.2021 11:00:00 0
Zorlu Enerji, perakende satış ofislerini yeniledi

Hizmet verdiği şehirlerde müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetlerini sürdüren Zorlu Enerji’nin Eskişehir, Kütahya, Afyon ve Uşak’taki ofisleri yeni yerlerinde yeni dekorasyonlarıyla hizmet vermeye başlarken, Bilecik’te bulunan Zorlu Enerji ofisi de yeni anlayışa uygun olarak baştan sona yenilendi.

BURSA (İGFA)- Zorlu Enerji çalışanlarının da ihtiyaçlarını dikkate alarak yenilediği ofislerinde, müşteri memnuniyetini anket butonu uygulamasıyla takip ederek aldığı geribildirimler doğrultusunda uygulama ve faaliyetlerini güncelliyor.

Müşterilerinden gelen görüşler doğrultusunda perakende satış ofislerini geliştiren Zorlu Enerji, taleplere uygun olarak yeni ofislerinde turnike sisteminden sıra takip ekranlarına, engelli tuvaletinden bebek bakım odasına kadar pek çok uygulamayla müşterilerinin işlemlerini daha rahat bir ortamda gerçekleştirmesini sağlıyor.


ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi
Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü? Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü?
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı? Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor
Özel halk otobüslerinden Gölcük’e özel sefer Özel halk otobüslerinden Gölcük’e özel sefer