1 OY FARKINA İTİRAZ ETTİ BU SEFER 3 OY FARK YEDİ

1 OY FARKINA İTİRAZ ETTİ BU SEFER 3 OY FARK YEDİ


Siyaset 3.04.2024 01:32:00 0
1 OY FARKINA İTİRAZ ETTİ BU SEFER 3 OY FARK YEDİ

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin çekişmeli geçtiği Aksu’da yeni başkan halâ belirlenemedi. İlçede belediye başkanı belirlenene kadar heyecan devam edecek.

AK Parti'nin mevcut belediye başkanı Veli Kahraman ile CHP'nin adayı Mehmet Çetin arasında geçen yoğun mücadelede, kazanan 1 oy farkla Veli Kahraman olmuştu.

Çıkan sonuç sonrası CHP Aksu İlçe Başkanlığı'nın İlçe Seçim Kurulu'na yaptığı itiraz sonucunda oyların yeniden sayılması kararı alındı. Oyların yeniden sayılması işlemi başlatıldı ve Oy sayımı sonrasında mevcut başkan Veli Kahraman bu kez 3 farklı oyla öne geçti. Bu sonucun ardından CHP İl ve İlçe Seçim Kurulu’na tekrar itiraz ettiği öğrenildi.




 

8. Isparta Kitap Fuarı için geri sayım başladı Başkan Başdeğirmen: “Kitap fuarını en iyi şekle getirmek için birlikte çalışıyoruz”
Isparta’da 3 aranan şahıs yakalandı Isparta Emniyeti’nin düzenlediği operasyonda, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından aranan 3 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Dijital Habercilikte Telif konuşuldu; ‘Gazetecinin Emeği Korunmalı’ İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nün destekleri
Büyükgümüş Burdur ve Isparta’da Teşkilatla Buluşacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş Burdur ve Isparta’da Teşkilatla Buluşacak
Oğuzhan Kız MTAL’den BUCAK TSO’ya Ziyaret Oğuzhan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, eğitime verilen destekler için Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na teşekkür ederek öğrenci üretimi 3D hediyeyi takdim etti.