1 OY FARKINA İTİRAZ ETTİ BU SEFER 3 OY FARK YEDİ

1 OY FARKINA İTİRAZ ETTİ BU SEFER 3 OY FARK YEDİ


Siyaset 3.04.2024 01:32:00 0
1 OY FARKINA İTİRAZ ETTİ BU SEFER 3 OY FARK YEDİ

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin çekişmeli geçtiği Aksu’da yeni başkan halâ belirlenemedi. İlçede belediye başkanı belirlenene kadar heyecan devam edecek.

AK Parti'nin mevcut belediye başkanı Veli Kahraman ile CHP'nin adayı Mehmet Çetin arasında geçen yoğun mücadelede, kazanan 1 oy farkla Veli Kahraman olmuştu.

Çıkan sonuç sonrası CHP Aksu İlçe Başkanlığı'nın İlçe Seçim Kurulu'na yaptığı itiraz sonucunda oyların yeniden sayılması kararı alındı. Oyların yeniden sayılması işlemi başlatıldı ve Oy sayımı sonrasında mevcut başkan Veli Kahraman bu kez 3 farklı oyla öne geçti. Bu sonucun ardından CHP İl ve İlçe Seçim Kurulu’na tekrar itiraz ettiği öğrenildi.




 

ITSO’dan Bakan Uraloğlu’na 5 Maddelik "Ulaşım" Dosyası Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kenti ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Isparta’nın ulaşım sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya takdim etti. Dosyada, Sabiha
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
Bakan Uraloğlu’ndan Isparta’ya Ulaşım Müjdeleri: Dereboğazı Yolu Programa Alındı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili…
Isparta’ya dev ulaşım hamlesi: Şehit Orhan Burak Büyükçaylı Kavşağı ve Dörtyol-Şarkikaraağaç yolu açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Isparta’da Şehit Orhan Burak Büyükçaylı Farklı Seviyeli Kavşağı ile Dörtyol-Şarkikaraağaç Yolu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Bakan Uraloğlu Isparta’da iş dünyasıyla iftarda buluştu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyareti kapsamında düzenlenen GİAD iftarında protokol ve iş dünyası aynı sofrada buluştu. Başkan Şükrü Başdeğirmen, birlik ve beraberlik mesajı vererek organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ett