Gündem

Gündem Haberleri

21 ilde 'Gürz'de 164 gözaltı;!

21 ilde 'Gürz'de 164 gözaltı;!


Gündem 5.02.2025 09:25:56 0
21 ilde

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik son bir haftadır devam eden operasyonlarda 164 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri'nce son bir haftadır devam eden "Gürz-44" operasyonunda 164 şüpheli yakalandı.

Operasyonun detaylarıyla ilgili paylaşımı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda terör örgütü DEAŞ mensubu 164 şüphelinin yakalandığını belirten Yerlikaya, İstanbul ve Ankara'nın da olduğu 21 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan şüphelilerin, örgüt içerisinde faaliyet yürüttükleri ve örgüte finans sağladıklarının tespit edildiğini aktardı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1886999967870452131

Operasyonlar sonucu ruhsatsız tabanca ve tüfekler ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, "Toplumsal dayanışmamız ve ortak değerlerimiz, terörün yayılmasını önlemede en etkili savunma mekanizmalarından biridir. Terörü ülkemizden topyekün bir mücadeleyle söküp atmaya kararlıyız." ifadelerini kullandı.


EMITT Fuarı’na Bursa imzası EMITT Fuarı’na Bursa imzası
Bucak Kızılkaya eski belediye başkanı Canan Atasoy tutuklandı Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi’nin eski belediye başkanı Canan Atasoy, yargılandığı zimmet davasında 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı
Bursa Osmangazi ekipleri kar yağışına karşı teyakkuzda Bursa Osmangazi ekipleri kar yağışına karşı teyakkuzda
Ulaşımda afet bölgesine 51,1 milyar TL'lik yatırım Ulaşımda afet bölgesine 51,1 milyar TL'lik yatırım
Bursa Osmangazi’de şubat meclisi toplandı Bursa Osmangazi’de şubat meclisi toplandı