2 ADET MERCEDES-BENZ ÇÖP TOPLAMA ARACI HİZMETE GİRDİ

2 ADET MERCEDES-BENZ ÇÖP TOPLAMA ARACI HİZMETE GİRDİ


Siyaset 20.02.2024 13:27:00 0
2 ADET MERCEDES-BENZ ÇÖP TOPLAMA ARACI HİZMETE GİRDİ

Eğirdir Belediyesi olarak halkımıza yönelik hizmetlerimizin aksamaması ve daha hızlı hizmet verebilmek gayesiyle sağlıklı ve temiz bir çevre oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdüren belediyemiz tarafından 2 adet Mercedes-Benz Atego 8+1 m³ arkadan yüklemeli hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı alındı. 


Araçların hizmete girmesi nedeniyle Eğirdir Belediyesi önünde bir tören gerçekleşti. Törene AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve  Osman Zabun, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, AK Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, ilçemize kazandırılan araçların hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

COP31 iklim zirvesi’nin kalbi Antalya’da atacak Bakan Murat Kurum, COP31 İklim Zirvesi’nin Antalya’da yapılacağını açıklarken, sosyal konut projesi kapsamında 13 bin 213 yuvayla bugünün kazananının Antalya olduğunu duyurdu.
Sulama havuzu 12 yaşındaki çocuğa mezar oldu Antalya Korkuteli ilçesi Bayat Mahallesi’nde Acı Kayıp: Sulama Havuzu 12 Yaşındaki Çocuğa Mezar Oldu
“Eğirdir’den bir damla su almayacağız” Aksu’dan Isparta’ya içme suyu sağlanmasıyla birlikte Eğirdir Gölü’nden alınan yıllık 13 milyon metreküp suyun tamamen gölde kalacağını açıklayan Vali Erin, “Eğirdir’den bir damla su almayacağız” dedi.
İbradı’ya TOKİ’den 50 konut Antalya İbradı’da TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 50 konut hak sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Bakan Murat Kurum’a teşekkür etti.
FETÖ’ye yönelik 34 ilde operasyon: 77 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik jandarma ekiplerince son iki haftada 34 ilde düzenlenen operasyonlarda 77 şüphelinin yakalandığını açıkladı.