4142 sokaktaki tali yola kilit parke taşı döşendi

Isparta Belediyesi tarafından Vatan Mahallesi 4142 sokakta kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirildi.


Siyaset 9.01.2025 20:26:00 0
4142 sokaktaki tali yola kilit parke taşı döşendi

Isparta Belediyesi’nden Vatan Mahallesi’ne Yeni Kilit Parke Taşı Döşemesi

Isparta Belediyesi, şehrin farklı noktalarında sürdürdüğü cadde, sokak ve meydan yenileme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Vatan Mahallesi 4142 sokakta tali yola kilit parke taşı döşendi. Bu çalışmalar, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

Vatan Mahallesi Muhtarı İzzet Yıldırım, sokakta yapılacak parke taşı döşeme çalışmalarının talebini belediyeye ilettiklerini ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla bu hizmetin hızla yerine getirildiğini belirtti. Yıldırım, “4142 sokakta yaklaşık 600 metre uzunluğunda kilit parke taşı döşendi. Bu sayede bölge tozdan ve topraktan kurtarıldı. Özellikle site sakinleri ve okula gelen veliler yapılan hizmetten çok memnun. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Isparta Belediyesi, kent genelindeki altyapı çalışmalarını hızla tamamlayarak, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelere imza atmaya devam ediyor.

Gözler Ankara’da: Asgari ücret için konuşulan rakam bu Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2026 yılı asgari ücretini belirlemek üzere kritik bir sürece girdi. Ekonomik tahminler yeni ücretin 27 bin ile 30 bin TL arasında olabileceğine işaret ediyor.
Rota: Anadolu Kök Boya Atlası SDÜ "Köklerin Boyası" projesi, 86 reçeteden oluşan envanter niteliğindeki Türkiye'nin ilk "Kök Boya" kitabı ve "Uluslararası Sempozyum"a önemli katkılar sağladı
Yürekli–Şengör’den Isparta’ya kültür sanat merkezi Tarihi Milli Eğitim Müdürlüğü binası, hayırsever Ayşegül Yürekli Şengör ve Mehmet Cem Şengör’ün katkılarıyla restore edilerek “Yürekli–Şengör Halı ve Gül Kültür Sanat Merkezi” olarak Isparta’nın kültür hayatına kazandırılacak.
Lale Topaç 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti İşe gitmek için yola çıkan 43 yaşındaki Lala Topaç, Serik’te yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı; 8 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Burdur'da İUP katılımcılarına iş arama eğitimi Burdur İŞKUR, İşgücü Uyum Programı kapsamında çalışan katılımcılara “İş Arama Becerileri” eğitimi verdi. Programla işsizlerin istihdama geçişi desteklenirken, katılımcılara günlük 1.083 TL cep harçlığı ödeniyor.