4142 sokaktaki tali yola kilit parke taşı döşendi

Isparta Belediyesi tarafından Vatan Mahallesi 4142 sokakta kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirildi.


Siyaset 9.01.2025 20:26:00 0
4142 sokaktaki tali yola kilit parke taşı döşendi

Isparta Belediyesi’nden Vatan Mahallesi’ne Yeni Kilit Parke Taşı Döşemesi

Isparta Belediyesi, şehrin farklı noktalarında sürdürdüğü cadde, sokak ve meydan yenileme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Vatan Mahallesi 4142 sokakta tali yola kilit parke taşı döşendi. Bu çalışmalar, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

Vatan Mahallesi Muhtarı İzzet Yıldırım, sokakta yapılacak parke taşı döşeme çalışmalarının talebini belediyeye ilettiklerini ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla bu hizmetin hızla yerine getirildiğini belirtti. Yıldırım, “4142 sokakta yaklaşık 600 metre uzunluğunda kilit parke taşı döşendi. Bu sayede bölge tozdan ve topraktan kurtarıldı. Özellikle site sakinleri ve okula gelen veliler yapılan hizmetten çok memnun. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Isparta Belediyesi, kent genelindeki altyapı çalışmalarını hızla tamamlayarak, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelere imza atmaya devam ediyor.

Isparta’da Karayolları kamyonu alev alev yandı Isparta’da seyir halindeyken motor kısmından alev alan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait kamyon, itfaiyenin yoğun müdahalesine rağmen tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
Başkan Başdeğirmen soğuk havalara karşı pazarcı esnafına gökkubbe fuar alanı’nı açtı Isparta’da etkili olan soğuk hava, pazarcı esnafını olumsuz etkilerken, yaşanabilecek ürün kayıplarının önüne geçmek amacıyla Isparta Belediyesi tarafından önemli bir adım atıldı.
MHP’den ova’da tarıma destek ziyareti MHP’li isimler, Kaş Ova Mahallesi’nde faaliyet gösteren Uçak Kardeşler paketleme tesisini ziyaret ederek tarım, üretim ve istihdamın önemine dikkat çekti.
Daşdöner: Gelir var eser yok Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, mevcut yönetimi sert sözlerle eleştirdi: “Kaynak var, hizmet yok.”
Antalya’da yayla dondu Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Mahallesi sınırlarındaki Çanakyaran Yaylası, etkili olan soğuk hava dalgasıyla birlikte tamamen buzla kaplandı.