9 BİN 200 SAĞLIK ÇALIŞANIMIZI ÜCRETSİZ TAŞIDIK


Gündem 19.08.2020 22:27:00 0
9 BİN 200 SAĞLIK ÇALIŞANIMIZI ÜCRETSİZ TAŞIDIK

Isparta S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, pandemi döneminde 9 bin 200 Sağlık personelini ücretsiz taşıdıklarını belirterek; “Onlar bu zorlu süreçte fedakarca çalıştılar. Biz de çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istedik” dedi.
 
Isparta S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, pandemi döneminde zararına çalıştıklarını ve halen de çalışmaya devam ettiklerini belirterek; “Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Artık Teker dönmüyor. Bu nedenle ulaşım fiyatlarının artırılmasını talep ediyoruz” diyerek taleplerini yeniledi.


DAŞDÖNER; “9 BİN 200 SAĞLIK ÇALIŞANIMIZI ÜCRETSİZ TAŞIDIK”


Isparta S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, geçtiğimiz günler gerçekleştirilen Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantısına katılarak sağlık çalışanları için yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.


Başkan Faruk Daşdöner konuşmasında; “Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve dolayısıyla ilimizde Koronavirüs pandemisi yaşanmaktadır. Bu konuda geçtiğimiz Mart ayından haziran ayına kadar olağanüstü bir hayat yaşanmıştır. Bu süreçte birçok esnafımız işyerlerini kapatmıştır. Ancak, biz şehrimize ulaşım hizmeti verdiğimiz için zarar etmemize rağmen hizmete devam ettik. Yine bu süreçte Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak sağlık çalışanlarımızı unutmadık ve süreç çerçevesinde 9 bin 200 sağlık çalışanımızı ücretsiz olarak taşıdık. Çünkü, onlar da bu süreçte gerçekten fedakarca bir çalışma ortaya koydular” dedi.

Burdur belediyesi’nin gevşekliği pes dedirtti Yağmur öncesi yapılması gereken temizlik, yağmur başladıktan sonra yapılınca Burdur Belediyesi’nin gevşekliği tepki topladı. Vatandaşlar, “Şiddetli yağış olsaydı şehri sel götürebilirdi” diyerek uyardı.
SDÜ ve ISUBÜ Öğrencilerine Özel Puan Kampanyası! Isparta Meydan AVM'den alışveriş yap, faturanı danışmaya götür, Meydan Card'a yükle puanlarını topla.
Isparta'da Drone ile trafik denetimi Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Eylül 2025 tarihinde Konya yolu, Eğirdir-Gelendost arasındaki virajlarda drone destekli trafik denetimi gerçekleştirdi.
Serik Esnaf Odası’ndan vergi düzenlemesine erteleme talebi Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, 30 büyükşehirde basit usul mükelleflerin 2026’dan itibaren gerçek usule geçirilmesini öngören düzenlemenin küçük esnafı zorlayacağını belirterek, kararın ertelenmesini istedi.
Isparta’dan TEKNOFEST’e 5 proje ile katılım Vali Abdullah Erin, 17-21 Eylül 2025 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek TEKNOFEST finalinde Isparta’yı 5 değerli proje ile temsil edecek öğrencilerle buluştu. Erin, gençlere başarılar diledi, öğretmen ve danışmanları tebrik ett