ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK YATIRIMLAR

Isparta il milli eğitim müdürlüğü, altın çağını yaşıyor. Eğitim kenti olan Isparta hak ettiği hizmetleri alıyor.


Eğitim 12.05.2022 00:47:00 0
ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK YATIRIMLAR

Isparta il milli eğitim müdürlüğü, altın çağını yaşıyor. Eğitim kenti olan Isparta hak ettiği hizmetleri alıyor. Sadece bu yıl devam eden ve yapılacak olan hizmet yatırımların 600-700 milyon civarında olacağı tahmin ediliyor.

(Akdeniz Habercisi) Isparta Milli eğitim'de 2022 Yapım Programında yer alan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Atölyesi'nin inşaatı, Zafer Ortaokulu proje çalışmaları başladı, 24 derslikli Muzaffer Türkeş İlkokulu projesi, Kızılay Anaokulu inşaatı, Yalvaç Rehberlik ve Araştırma Merkezi, 10.000 Okul kapsamında özellikle köy okullarına spor malzemeleri dağıtımı, sosyal, kültürel aktivite alanları yapımı, merkeze yeni lise yapımı gibi bir çok yatırımla bu yıl önemli yatırımlara imza atacak.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI