Isparta Sütçüler'de 2. etap TOKİ sevinci


Yaşam 9.01.2020 19:43:00 0
Isparta Sütçüler

Her yıl 100.000 yeni Sosyal Konut Projesi kapsamın da ilçemizde planlanan 2.etap TOKİ hazırlıkları başlanılmış ve başvuru sayısı 105 adet olduğu ve başvuruların 15 Ocak 2020 de bitecek olup, siz değerli halkımızın başvurularının ve taleplerin artması doğrultusunda 200 adet (140 adet 2+1 ve 60 adet 3+1) TOKİ evleri yapılacaktır.

08/01/2020 tarihinde Belediye Başkanımızın TOKİ Başkanlığı ziyaretinde yapılacak yerle ilgili 3 adet yer sunulmuş olup, toplam 200 adet (140 adet 2+1 ve 60 adet 3+1) konut için TOKİ başkanlığınca yapılacağı yer konusunda değerlendirilip, tüm halkımız bilgilendirilecektir.

Ödeme ve detaylı bilgi konusunda toki.gov.tr adresinden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Toros’un kaşifleri üzümlü ilkokulu yörük şenliği coşkuyla kutlandı Kaş Üzümlü Mahallesi’nde düzenlenen Yörük Şenliği’nde kültürel miras coşkuyla yaşatıldı. Kaş Belediyesi ve ilçe protokolü etkinliğe katılarak Yörük kültürüne sahip çıkmanın önemine dikkat çekti.
DMM: "Gara’da TSK ile PKK arasında çatışma yaşandığı iddiası doğru değil" İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya platformlarında yayılan “Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile PKK arasında Gara Dağı'nda sıcak çatışma çıktığı” yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığın
Eğirdir’de temizlik seferberliği: Pınarpazarı mahallesi pırıl pırıl Eğirdir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pınarpazarı Mahallesi'nde ot biçme ve çevre temizliği çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri temizlik faaliyetlerinden memnuniyet duydu.
Abdurrahman Aksu: “Kızılay, Türkiye’de sivil toplumun vicdanıdır” Genç Kızılay Çankaya Şubesi tarafından düzenlenen “Gönüllülük ve Sivil Toplum Buluşmaları” programında konuşan TBMM Danışmanı, Rize Dernekler Federasyonu ve Türk İnternet Medya Birliği Genel Sekreteri Abdurrahman Aksu, Kızılay’ın
Altınyayla’da 20 yıllık bekleyiş sona erdi Başkan Kınalı müjdeyi verdi Burdur Altınyayla’da 20 yıldır açılmayı bekleyen yayla yolu kullanıma açıldı. Belediye Başkanı Selen Kınalı, müjdeyi verdi.