Isparta TKDK’nın 8. Çağrısı sonuçlandı


Gündem 14.06.2020 00:51:00 0
Isparta TKDK’nın 8. Çağrısı sonuçlandı

Isparta TKDK’nın 8. Çağrısı sonuçlandı.

TKDK Koordinatörü Süleyman Gülcü, şu açıklamayı yaptı: “Yatırımcılarımıza ve ilimize hayırlı olsun. TKDK Isparta ekonomisine ve üreticilerimize güç vermeye devam ediyor. 25 Kasım 2019 Tarinde “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar”  başlığında  sadece makine ekipman alımından çıkılan  8 .çağrının ilk değerlendirme sonuçları bugün açıklandı.

Bu çağrıda ilimizde alınan 10 projeden eksiksiz ve uygun bulunarak gönderilen 7 projenin hepsi sözleşme imzalamaya hak kazanmıştır. Projelerin toplam yatırım tutarları 18 milyon 866 bin Türk Lirası olup, toplamda 7 milyon 974 bin TL hibe ödemesi yapılacaktır. Bu dönemde 4 köyümüze ait sulama ve tarımsal kalkınma kooperatifleri 2 milyon 140 bin TL hibe ile desteklenecektir.  Projelerden 3’ğ Süt toplama merkezi modernizasyonu, 4 ü ise Meyve Sebze işleme modernizasyonu projesidir.”

Ordu’da sağanak alarmı: Belediye ekipleri 345 personelle sahada Ordu’da sağanak alarmı: Belediye ekipleri 345 personelle sahada
TRT radyolarının usta spikeri Özcan Atamert vefat etti TRT radyolarının usta spikeri Özcan Atamert vefat etti
Mersin Tarsus Cetvel Kavşağı yenilendi Mersin Tarsus Cetvel Kavşağı yenilendi
Özel eğitime 'etik' yönerge... 11 ilke ile eğitimde yeni dönem Özel eğitime 'etik' yönerge... 11 ilke ile eğitimde yeni dönem
Mersin'de ‘U-11 / U-12 Futbol Şenlik Ligi’ sona erdi Mersin'de ‘U-11 / U-12 Futbol Şenlik Ligi’ sona erdi