ITSI BAŞKANI TUTAR'DAN 1 MAYIS MESAJI


Yaşam 1.05.2020 19:40:00 0
ITSI BAŞKANI TUTAR

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda işveren ile işçinin birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini belirtti.

Tutar, “İşveren olmadan emekçilerimiz, emekçi kardeşlerimiz olmadan da bizler tek başımıza bir şey ifade etmeyiz. Türkiye eğer kendisine büyük hedefler seçmişse, milli gelirini artırmak istiyorsa, daha müreffeh daha güzel günler görmek istiyorsa bunun yolu birlik ve beraberlikten geçer.

Türkiye ekonomi ve sanayi alanında müthiş bir başarı hikayesi yazdı. Bunu girişimcisiyle ve çalışanlarıyla, emekçileriyle birlikte başardı. Isparta iş dünyası adına, helal alın terleriyle ülkemizin, çocuklarımızın geleceğine büyük katkılar koyan bütün emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ederim” diye açıklama yaptı.

CHP'li Oykun Başar'ın Oğlu Ege, kalp ameliyatı sonrası hayatını kaybetti CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar’ın Acı Kaybı: Oğlu Ege Başar Hayatını Kaybetti
Doğanhisar’da orman yangını: Söndürme çalışmaları sürüyor Konya’nın Doğanhisar ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor.
“MÜSİAD’dan Terörsüz Türkiye için tarihi adım” MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Salim Güntaç, “Bu bir güvenlik değil, kalkınma meselesidir” diyerek projeye güçlü destek verdi.
Burdur’da 18. Madde İmar Uygulamasında Usulsüzlük İddiası: Platformdan Cumhurbaşkanına Çağrı! Burdur’da 18. Madde Usulsüzlüğü Kapatılmak mı İsteniyor? Platformdan Cumhurbaşkanına Açık Çağrı!
Ordu Büyükşehir’den yol konforu hamlesi Ordu Büyükşehir’den yol konforu hamlesi